Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΧΟΛΙΑ

Ελεύθερη βούληση !

Πανηγυρίζουν οι δύο μονομάχοι για το υψηλό άθροισμα τους, νίκησαν και οι δύο, γιατί (λένε) αυξήθηκε το κύρος και η αξιοπιστία τους! Αλήθεια! Μα τόσο ευχαριστημένοι είναι από τη ζωή τους οι κατεστραμμένοι βαμβακοπαραγωγοί της Καρδίτσας ή οι απολυμένοι της Εύβοιας, που έδωσαν από τα υψηλότερα ποσοστά στο δικομματισμό; Εύκολη λεία! Και η ψήφος τους προϊόν ανάγκης, ανασφάλειας και φόβου!

Ο Ευάγγελος

Τα ήθη του ΠΑΣΟΚ δε φαίνονται μόνο στον τρόπο πoυ εξαγόρασε τους ψηφοφόρους. Φαίνονται και στο μοίρασμα των υπουργείων. «θα μιλήσω μετά την ανακοίνωση του Υπουργικού Συμβουλίου», είπε ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, εκβιάζοντας ότι θα βγάλει πολλάάπλυτα στη φόρα, αν ο Σημίτης δεν τον κάνει υπουργό!
Ο Σημίτης δεν τον έκανε και ο Ευάγγελος (το νούμερο) σιώπησε! Απλώς θα γκρινιάζει από δω και πέρα...

Πάλης ξεκίνημα!

Χαράςευαγγέλια για τηνΑριστερά, όπου... προσχωρούν οι Ευάγγελοι και άλλοι μηυπουργοποιηθέντες. Μη μου πείτε ότι δε θα σπεύσουν πολλοί να... αναλύσουντα λεγόμενά τους ή να συζητήσουν σοβαρά μαζί τους!

Μόνο αυτό μας έλειπε

Οι Σημίτης και Γιωργάκης, με διαταγή των ΗΠΑ, μάζεψαντην αντιπολίτευση της Γιουγκοσλαβίας υπό την αιγίδα του … στέμματος τουΚαραγεώγεβιτς στο Καβούρι ! Τρελάθηκαν τελείως,φαίνεται.

Ακόμηκαι βρυκόλακες επιστρατεύουν.