Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΥΣΑ (συνεχώς) ΑΘΗΝΑ 2004

Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα κι οι καημοί της δόλιαςΟλυμπιάδας του 2004.
Μετά τις αλλεπάλληλες αντικαταστάσεις (με αποζημιώσειςεκατοντάδων εκατομμυρίων) αυτών που θα διηύθυναν το πλοίο της Ολυμπιάδαςαπό αυτόν που ο ίδιος τους διόριζε φτάσαμε στην "ομάδα νίκης" της (κατάΜαλβίνα) χρυσόμυγας Γιάννας.
Το τι επακολούθησε σε κωμωδίες για αρχοντοχωριάτεςκαι νεόπλουτους δε βρίσκει κανείς κάτι το αντίστοιχο. Και ο εκτελών χρέηπρωθυπουργού Σημίτης παλεύει με τους απερίγραπτους "Αθάνατους" του Σάμαρανκκαι τα πελώρια συμφέροντά τους από τη μία και με τους δύστυχους υπουργούςκαι λοιπούς "αρμοδίους" από την άλλη, που αρνούνται (και δικαίως...) ναπλαισιώνουν την αυλή της Γιάννας και να νομιμοποιούν τις αυθαιρεσίες της(χωρίς να παίρνουν τίποτα οι ίδιοι).
Αλλά το μεγάλο φαγοπότι μόλις άρχισε. Κι η Γιάννα,που προετοιμάζει το έδαφος για να... κυβερνήσει την Ελλάδα (εκτός πια καιτης φαίνεται... μικρή γι' αυτήν) προκαλεί εκνευρισμό μέχρι και αγανάκτηση.
Ιδιαίτερα, τώρα που θα διδάσκεται και στα σχολείαολυμπιακό μάθημα (!) και θα συγκροτεί τις στρατιές των μισθοφόρων της "εθελοντών"για την Ολυμπιάδα.
Πώς να παρηγορήσει κανείς τον Πάγκαλο, το Λαλιώτη,τον Αβραμόπουλο και τους λοιπούς επίδοξους σωτήρες!
Ας ελπίσουμε πως η ίδια η ανικανότητά τους θα μαςσώσει, μήπως αναγκασθούν να στείλουν αλλού την Ολυμπιάδα του 2004. Ίσωςμέχρι τότε κάτι να παραμένει όρθιο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ 7/9/2000

Η διαπλοκή και η διαφθορά, που κυνικά και απροκάλυπταέχουν πάρει τρομακτικές διαστάσεις στη χώρα μας, δεν είναι πρωτογενή φαινόμενα.Είναι σύμφυτες με το καθεστώς της εξάρτησης, που σήμερα (τουλάχιστον σεοικονομικό επίπεδο) εκφράζεται με την ένταξη στην ΕΟΚ και στην ΟΝΕ καιμέσω αυτής στη βαρβαρότητα της αμερικάνικης παγκοσμιοποίησης.
Επομένως κάθε ειλικρινής αγώνας για την καταπολέμησηαυτών των φαινομένων προϋποθέτει καθαρές προτάσεις και αγώνα για την εξάλειψητων αιτίων που τα προκαλούν.