ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.Κ.Ε.


Η συνεστίαση του ΑΣΚΕ

Στις 16/10 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα γραφεία μας η ετήσια συνεστίαση του ΑΣΚΕ.
Στις ομιλίες τους ο Σ. Στενός αναφέρθηκε στη σημερινή πολιτική κατάσταση και ο Ν. Καργόπουλος στην ιστορία και την προοπτική του ΑΣΚΕ. Ιδιαίτερο τόνο έδωσε φέτος η νεολαία μας, με το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που μας προσέφερε. Επίσης συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, με το οποίο καλύψαμε ένα μέρος από τα χρέη μας.
Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στις αρχές του νέου έτους, για το κόψιμο της πίτας.


Τα οικονομικά του ΑΣΚΕ

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την περαιτέρω εξόφληση των χρεών μας, που θα μας επιτρέψει να κινηθούμε με περισσότερη άνεση στο μέλλον.
Με τα σημερινά δεδομένα και το ρυθμό εξόφλησης των χρεών μας δεν είναι δυνατό, δυστυχώς, να σκεπτόμαστε καν συμμετοχή σε ενδεχόμενες εκλογές την άνοιξη, κάτι που θα είναι αρνητικό, δεδομένης της συνεχώς αυξανόμενης απήχησης που έχει το ΑΣΚΕ και της μικρής, αλλά σημαντικής για μας, οργανωτικής ανάπτυξης που εμφανίζεται.


Η νεολαία του ΑΣΚΕ

Πάντα το ΑΣΚΕ είχε νεολαίους, που βοηθούσαν με διάφορους τρόπους την προσπάθειά του. Όμως, ήταν μικρός ο αριθμός τους, δε λειτούργησαν ξεχωριστά από τους μεγαλύτερους σε ηλικία, δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τα προβλήματα και τις προοπτικές της ελληνικής νεολαίας και δεν υπήρξε κάποια συστηματική παρέμβαση.
Όλ’ αυτά γίνονται από το Σεπτέμβρη, οπότε δημιουργήθηκε ένας μικρός πυρήνας ενεργών νεολαίων του ΑΣΚΕ, που συγκεντρώνεται στα γραφεία μας κάθε Πέμπτη στις 8.30 μ.μ.
Πρώτο βήμα είναι η έκδοση διακήρυξης της νεολαίας του ΑΣΚΕ, που σας την επισυνάπτουμε με την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και θα διανέμεται στους χώρους που κινείται νεολαία, παράλληλα με το μοίρασμα της προκήρυξης με τις θέσεις του ΑΣΚΕ για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όποιος νέος ή νέα φίλος ή φίλη του ΑΣΚΕ θέλει μπορεί να παραβρίσκεται στις συναντήσεις της Πέμπτης ή να τηλεφωνεί για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.


Η ιστοσελίδα του ΑΣΚΕ

Σημαντικός είναι ο αριθμός των επισκεπτών της ιστοσελίδας του ΑΣΚΕ. Με αιχμή τις μέρες των δύο εκλογικών αναμετρήσεων (κυρίως των εθνικών) ο μέσος όρος για όλο το 2004 είναι 26 επισκέπτες την ημέρα. Τον Οκτώβριο ο μέσος όρος είναι 36 (1071 επισκέπτες).
Η ιστοσελίδα περιέχει τις ανακοινώσεις, τις ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, τις εκδόσεις, τις προκηρύξεις και τις αφίσες του ΑΣΚΕ.
Οι επισκέπτες δεν είναι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από κάθε χώρα όπου υπάρχουν Έλληνες, κυρίως τις ΗΠΑ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ »


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)