ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΤΟ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει τραβήξει πάνω του το «φαινόμενο» Καρατζαφέρη, με τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά που καταγράφουν για το κόμμα του οι δημοσκοπήσεις των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ και αποδίδονται σε μετακινήσεις ψηφοφόρων κυρίως από τη Ν.Δ., αλλά και από όλο το πολιτικό φάσμα, προς το ΛΑΟΣ. Είναι η ανώδυνη αντιπολίτευση, που κατασκευάστηκε για να απορροφά την κοινωνική και πολιτική δυσαρέσκεια (σε όποιο βαθμό και για όσο χρόνο μπορεί) και να διατηρεί το ΠΑΣΟΚ (το εκλεκτό κόμμα των περισσότερων «νταβατζήδων») σε ανταγωνιστικά ποσοστά με τη Ν.Δ..
Από το κανάλι που διαθέτει υποστηρίζει ό,τι νομίζει πως θέλουν οι ευκολόπιστοι να ακούν, κι ας αλλάζει θέσεις συνεχώς. Από παραδοσιακός αντικομμουνιστής, μετατράπηκε σε θαυμαστή του Τσε Γκουεβάρα και του ΚΚΕ (σε ορισμένους δήμους, π.χ. Καισαριανή, ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει υποψηφίους του ΚΚΕ!). Από πατενταρισμένος αντισημίτης, έγινε προστάτης των Εβραίων και υποστηρικτής του Ισραήλ. Από άνθρωπος του Μητσοτάκη (έχει δηλώσει ότι θα τον ψήφιζε και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας), αυτοανακηρύσσεται σε πολέμιο του καπιταλισμού(!) και των Αμερικανών! Ενώ πριν 2 χρόνια εκθείαζε τον Λεπέν, τώρα τον χαρακτηρίζει εχθρό της κοινωνίας και της δημοκρατίας, έχοντας συγχρόνως στο πλευρό του το γνωστό τεταρτοαυγουστιανό κ. Πλεύρη!
Το κακό είναι ότι αυτό το παιχνίδι το παίζει καλά και καταφέρνει να παραπλανά ανθρώπους άπειρους πολιτικά, που αγανακτούν και για τις οξυνόμενες κοινωνικές ανισότητες και για τις μειοδοσίες στα εθνικά θέματα. Ας έχουμε το νου μας ...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)