Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.Κ.Ε.


Η νέα προκήρυξη

Από τα τέλη του Φλεβάρη έχει τυπωθεί η νέα προκήρυξη του ΑΣΚΕ, που αρχίσαμε να τη μοιράζουμε και στο Λεκανοπέδιο και στους άλλους νομούς της χώρας. Μερικά φύλλα σας εσωκλείνουμε στην «Ε». Όποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει στο μοίρασμά της (πρωί ή απόγευμα) να απευθυνθεί σε κάποιο μέλος της Ε.Ε..


Οι εσπερίδες βιβλιοθήκης

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 4 εσπερίδες. Θεωρούμε θετικό ότι στην παρουσίαση των θεμάτων δε συμμετέχουν μόνο μέλη, αλλά και φίλοι του ΑΣΚΕ.
Από την τελευταία εσπερίδα υπάρχει σε φωτοτυπίες μια γενική αναφορά στα κυριότερα περιβαλλοντικά προβλήματα και μια πιο αναλυτική στο πιο σημαντικό από αυτά, το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όποιος αναγνώστης θέλει μπορεί να μας τις ζητήσει.


Η έκδοση για την ΕΟΚ/Ε.Ε.

Η έκδοση ΑΣΚΕ-4, για τις σχέσεις της Ελλάδας με την ΕΟΚ/Ε.Ε., στην οποία αναλύεται η θέση μας για την ανάγκη άμεσης αποχώρησης, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και υπολογίζουμε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.


Οι συνεδριάσεις μας

Υπενθυμίζουμε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του ΑΣΚΕ συνεδριάζει κάθε Δευτέρα στις 9 μ.μ. και η νεολαία κάθε Πέμπτη στις 8 μ.μ.. Οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές σε όποιον φίλο επιθυμεί να τις παρακολουθήσει.