ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΕΡΓΑ και ΗΜΕΡΑΙ στις «παιδικές χαρές»

Τα παιδιά

 

Ο (παντελώς άγνωστος στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ!) νέος Γραμματέας του κ. Ξυνίδης δήλωσε στην 1η/11/09 ότι «εμείς στο ΠΑΣΟΚ είμαστε πλέον μεγάλα και ώριμα … παιδιά».
Το κακό με τα παιδιά αυτά είναι ότι συνήθισαν από μικρά να κάνουν κακές (αμερικανικές) παρέες.
Αλίμονο στη χώρα!



Κατά(;) Σαμαρά

 

Ο (θεωρούμενος μέχρι τώρα, τουλάχιστο, σοβαρός) Μεϊμαράκης ωρύεται μέσα στη Ν.Δ. αλλοπρόσαλλα, μέχρι να σταθεροποιηθεί κατά του Α. Σαμαρά και υπέρ της Ντόρας (ως … ιστορικός), ο δε Έβερτ, αμαρτάνοντας για το … γαμπρό του, στηρίζει … Μητσοτάκηδες!



Καμιά πυξίδα

 

Χωρίς πυξίδα πλεύσης αλληλοσκοτώνονται οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδος, Λούκα και … Βενιζέλος για Σκαραμαγκά και Λιμάνι (Γερμανούς και Κινέζους) υπό την εποπτεία του … Πάγκαλου, που αποκαλεί «πορτοφολάδες» τους χιλιάδες των STAGE.



Κι αυτός στον κόσμο του

 

Ο Γεώργιος δεν ανακατεύεται σ’ αυτά τα παρακατιανά (πού να καταλάβει, άλλωστε, τι γίνεται …) και τον «απασχολεί» μόνον η υλοποίηση της πολιτικής των ΗΠΑ στην περιοχή μας.



Μα …

 

Ο Καραμανλής, λησμονώντας ότι παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Ν.Δ., απειλεί πως «θα έχει να κάνει μαζί του» όποιος απειλήσει την ενότητα του κόμματος, όπως ακριβώς και ο πεθερός του Βουλγαράκη (που άφησε το κότερο και επανεμφανίστηκε στο … κόμμα) για κόρη και γαμπρό, για να καταλήξουν όλοι μαζί στην αγκαλιά (λέμε, τώρα …) της Δικαιοσύνης.



Οι «άξιοι»

 

Και πριν προλάβουν να … φακελώσουν τα 30.000 … βιογραφικά των «άξιων» για τις υψηλές θέσεις, ο Πετσάλνικος διόρισε τους νέους γραμματείς της Βουλής (άλλο Κυβέρνηση, άλλο Βουλή, δήλωσε με ύφος Ναπολέοντα) κι ο Καστανίδης το συνεργάτη της γυναίκας του (άλλο Κυβέρνηση κι άλλο Δικαιοσύνη, θα σκέφθηκε, μάλλον … ορθά). Και έπονται τα ωραία!

 

Οι πρώτες αυξήσεις (στις τιμές)

 

Ενώ όλοι περιμένουν τις αυξήσεις, βοηθήματα, διευκολύνσεις και διορισμούς, τους πρόλαβαν τα ταξί, που αύξησαν τις τιμές τους κατά 25%, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, που πιστεύει πιο πολύ στις δικές τους καλές κουβέντες παρά στα ανυπόληπτα (αποτελεσματικά, όμως, «παραδόξως») ΜΜΕ.
Και τώρα πώς, χωρίς αυτόν;

 

Και ενώ προανήγγειλε αλλαγή ονόματος και συμβόλων, ξαφνικά αποχώρησε της κούρσας διαδοχής ο μαιτρ του … στυλ («θα φτάσω μέχρι το τέλος»), δίνοντας πόντους στο Σαμαρά και χαρίζοντας … σοβαρότητα στον Ψωμιάδη.



Εξπέρ στην ίντριγκα

 

Πολύ της χρειάζεται της Ντόρας ο αποχωρήσας, για να κλειδώσει την εκλογή της. Είναι βέβαιο ότι τον έχει ήδη πλησιάσει και του έχει τάξει την υπαρχηγία. Το μητσοτακέικο, άλλωστε, είναι εξπέρ στην ίντριγκα. Το πρόβλημα είναι μην τους πάρουν χαμπάρι οι άλλοι, στους οποίους επίσης υποσχέθηκε την υπαρχηγία!



Αδίστακτοι

 

Οι Μητσοτάκηδες υπονομεύουν αδίστακτα τα συμφέροντα της Ελλάδας, για να εξασφαλίσουν την εύνοια του ξένου παράγοντα και, μέσω αυτής, την ικανοποίηση των προσωπικών τους επιδιώξεων. Συνδέονται περισσότερο με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας, δευτερευόντως με το Ρεπουμπλικανικό της Αμερικής, αλλά προσφέρουν προθύμως τις υπηρεσίες τους και σε άλλους.



Και ο Σαμαράς...

 

είναι επίσης συνδεδεμένος με αμερικανικούς κύκλους, ίσως ανταγωνιστικούς με τους αντίστοιχους της Ντόρας, αλλά (όπως γράψαμε και σε άλλη στήλη) υποστηρίζει και κάποια ελληνικά συμφέροντα. Ελπίζουμε η στάση του να είναι ειλικρινής, έχοντας και ως παρακαταθήκη το έργο της προγόνου του Πην. Δέλτα.



Και ο Ψωμιάδης...

 

Ανάμεσα στους δύο ο Ζορό, κατά κόσμον Πανίκας, που αδικείται διεκδικώντας την αρχηγία της Ν.Δ. Θα μπορούσε να κάνει πιο επιτυχημένη καριέρα σε άλλους τομείς, όπως στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο κ.λπ., εκτός εάν η υποψηφιότητά του κατά βάθος εξυπηρετεί αυτές τις φιλοδοξίες, αφού έτσι γίνεται πιο περιζήτητος.




Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ: Μια ακόμη εμπειρία ιδιωτικοποιήσεων


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)