ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Θράσος «αντιμνημονιακών»

Ο Ν. Κοτζιάς, από ανώτατο στέλεχος του ΚΚΕ, βρέθηκε σε χρόνο μηδέν σύμβουλος του ΓΑΠ στο υπουργείο Εξωτερικών, με πραγματικό υπουργό τον ’λεξ Ρόντος, φορέα της αμερικανικής πολιτικής στις σφαγές της Γιουγκοσλαβίας και της Γεωργίας (σύμβουλος και του Σαακασβίλι).
Ο κύριος αυτός, άγνωστο για ποιο λόγο, εγκατέλειψε τον ΓΑΠ και παρουσιάζεται συνέχεια στα καθεστωτικά ΜΜΕ ως φανατικός αντιμνημονιακός! Είχε, μάλιστα, το θράσος να ζητήσει (με άρθρο του στα «Επίκαιρα») από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν υπερψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και καταψήφισαν το δεύτερο, με αποτέλεσμα τη διαγραφή τους από το ΠΑΣΟΚ, να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους, ώστε μετά να καταδεχθεί να συνεργαστεί μαζί τους! Για την ανάγκη της δικής του αυτοκριτικής δεν αισθάνθηκε την υποχρέωση να μιλήσει! Ούτε ρωτήθηκε ποτέ από τους δημοσιογράφους των καθεστωτικών ΜΜΕ, όπου τακτικά φιλοξενείται.
Ο Ν. Κοτζιάς και η παρέα του θέλουν να πολιτευτούν με το ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται ότι τα έχουν βρει με την ηγεσία του ΣΥΝ. Αντιδρούν κάποια στελέχη (Λαφαζάνης κ.λπ.), που δε θέλουν να γίνει ο ΣΥΝ κολυμπήθρα του Σιλωάμ για όλους αυτούς.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)