ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Έχασε, πράγματι, τον πόλεμό του ο Ομπάμα;

Η, ολιγοήμερη έστω, επέμβαση των ευαίσθητων, όπου τους συμφέρει μόνο, φυσικά, δυνάμεων στην απειλή (!) των χημικών όπλων της Συρίας του Άσαντ, φαίνεται να αποτρέπεται και πολλοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν για ήττα Ομπάμα.
Υπήρξε, πράγματι, ήττα και μάλιστα ήττα χωρίς πόλεμο! Ηττημένη όμως δεν υπήρξε η Αμερική του Ομπάμα, που φρόντισε, με τη βοήθεια των κοινοβουλίων Αγγλίας και ΗΠΑ και της πρωτοβουλίας της Ρωσίας του Πούτιν, να τον αναβάλει μέχρι ματαίωσης. Ηττημένοι είναι οι ιέρακες των ΗΠΑ, που δε θα δοκιμάσουν, επί του παρόντος, τα νέα τους όπλα, η Γαλλία, η Τουρκία και το Ισραήλ και πολιτικοί, βασιλικότεροι του βασιλέως, Έλληνες.
Στις 31/8/2013 ο «ευφυής» και φλύαρος Βενιζέλος εδήλωνε: «Έχουμε καταδικάσει με πολύ καθαρό και απερίφραστο τρόπο τη χρήση χημικών όπλων, που είναι απάνθρωπη, που είναι ειδεχθές έγκλημα, που παραβιάζει, προφανώς αυστηρούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και άρα πρέπει να υπάρξει μια διεθνής απάντηση στο όνομα της νομιμότητας και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτή είναι μια θέση που την υποστηρίζουν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φυσικά και η Ελλάδα»!! (εφημερίδες 2/9/2013)
Και πριν από 2 χρόνια ο Συνασπισμός του Τσίπρα εδήλωνε: «Οι εξεγερμένοι της Συρίας, παρά το λουτρό αίματος, επιμένουν να στέκονται όρθιοι. Η διεθνής κοινότητα σιωπά, όμως οφείλει να απομονώσει το αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ, στηρίζοντας τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης»!! («δημοκρατία» 31/8/2013).
Δεν είχαν ερμηνεύσει, σωστά τις πραγματικές διαθέσεις του Ομπάμα και τώρα πάνε χαμένες τόσο φιλοπόλεμες κορώνες και τόσο προσωπικό γόητρο...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)