ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Είναι μνημονιακή υποχρέωση..!

«Η απομάκρυνση των 1349 διοικητικών υπαλλήλων (από τα Πανεπιστήμια) είναι μνημονιακή υποχρέωση και δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό», ήταν η μόνη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας στη συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τις αιτήσεις των Πανεπιστημιακών Αρχών και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών για ακύρωση της απόφασης των Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Παιδείας ως αντισυνταγματικής και (ως εκ τούτου) παράνομης.
«Μνημονιακή υποχρέωση», λοιπόν, χωρίς καμιά άλλη εξήγηση και δικαιολογία, για όλες τις χιλιάδες απολύσεις και διαθεσιμότητες ανθρώπων που η πολιτεία, έστω και κακώς πολλές φορές, η ίδια διόρισε. Πέρα από την αντισυνταγματικότητα και παρανομία υπάρχει το μέγα, το μοναδικό θέμα της ύπαρξης ανθρώπων που με διάφορους τρόπους ρίχνονται στα τάρταρα και, μάλιστα, μέσα σε συνθήκες απόλυτου χάους στη χώρα μας, που δημιούργησαν το ΔΝΤ (δηλ. οι ΗΠΑ) και η Ε.Ε. (δηλ. η Γερμανία), μέσω των εδώ οργάνων τους, που τους ονομάζουν Έλληνες πολιτικούς, κυβερνητικούς (τώρα) και μη (!). Πού θα βρουν δουλειά αυτοί οι άνθρωποι, για να ζήσουν τις οικογένειές τους, όταν η ανεργία καλπάζει;
Θα είναι τιτάνιο, πράγματι, το έργο που νομοτελειακά θα ακολουθήσει, μετά το σάρωμα των επίορκων, που οδήγησαν τη χώρα μας στον παρανοϊκό εφιάλτη που ζούμε σήμερα. Μοναδική προϋπόθεση η συνειδητοποίηση εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που μας «κυβερνούν» κι αυτοί που ετοιμάζονται να συνεχίσουν αυτό το «έργο», που τους ανέθεσαν όσοι τους ανέδειξαν και τους στηρίζουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν και μέσα στη χώρα μας.
Τιτάνιο, αλλά θα έλθει!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)