Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προς τους φίλους του ΑΣΚΕ και τους αναγνώστες της «Ε»

   Όπως γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο της «Ε», το ΑΣΚΕ πραγματοποίησε από 1/12/13 έως 15/1/14 οικονομική εξόρμηση, με στόχο τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλες οι οικογένειες, η ανταπόκριση μελών και φίλων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Μεγάλο μέρος από το ποσό που χρειαζόμαστε έχει ήδη συγκεντρωθεί. Μιλάμε πάντοτε για τα εντελώς αναγκαία, δηλ. παράβολο, εκτύπωση και μεταφορά ψηφοδελτίων κι ένα στοιχειώδη προεκλογικό αγώνα, που σημαίνει προκήρυξη, κάποια ταξίδια κ.λπ. Είναι γνωστό ότι το ΑΣΚΕ ξοδεύει για τις εκλογές τα λιγότερα χρήματα απ’ όλα τα κόμματα.
   Το επόμενο βήμα είναι μια συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουμε στα γραφεία μας, στην οποία καλούμε όλους τους φίλους μας
την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ.,
όπου θα μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Μέχρι τότε όσοι δεν το έπραξαν να δώσουν τη συνδρομή τους, μικρότερη ή μεγαλύτερη, ώστε να καλυφθεί και το υπόλοιπο μέρος του αναγκαίου ποσού και να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας Προϋπόθεση για την ανακοίνωση είναι να έχουμε συγκεντρώσει ολόκληρο το ποσό μέχρι 16/2/14, γιατί πάνω απ’ όλα το ΑΣΚΕ πρέπει να διατηρήσει την απόλυτη συνέπεια προς τις οικονομικές υποχρεώσεις του, όπως κάνει συνεχώς στα 30 χρόνια της ύπαρξής του.
   Τέλος όσο περισσότερο μας επιτρέψουν τα οικονομικά μας τόσο ευρύτερα θα μπορέσουμε να διαδώσουμε και να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας, που είναι και ο κύριος λόγος της συμμετοχής μας, αφού για το ΑΣΚΕ οι εκλογές ποτέ δεν είναι αυτοσκοπός.