ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Ενας όμορφος κόσμος «αγγελικά» πλασμένος

5 Ιανουαρίου 2015.

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά. Για  αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα» και «...Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

7 Ιανουαρίου 2015.

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα» και «Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας”

8 Ιανουαρίου 2015.

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ εντάσσεται ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ». Ο κύριος αυτός βγήκε βουλευτής Αττικής αρχικά με το ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια με τη ΔΗΜΑΡ και μετά ανεξάρτητος που ψήφισε Σταύρο Δήμα.

Η κυρία Αντζελα και ο άλλος κύριος , αυτά τα απαυγάσματα πολιτικής ηθικής και «συνέπειας», είναι τυπικό δείγμα ενός άλλου κόσμου, των επαγγελματιών της πολιτικής, όπου λέξεις αξιοπρέπεια, ηθική, εντιμότητα, συνέπεια, ανιδιοτέλεια, προσφορά  είναι άγνωστες. Θέσεις  και εξουσία  είναι ο μόνος στόχος τους επαληθεύοντας το αξίωμά τους ότι πολιτική είναι η τέχνη να παραπλανάς το λαό.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)