Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και ξαφνικά να κι ο Κόκκαλης, ξανά

Είδε φως κι άνοιξε την πόρτα για να μπει. Ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά από αρκετή περίοδο σιγής ασυρμάτου, ο γνωστός «εθνικός προμηθευτής» (όλων των πρόθυμων…) και για σειρά ετών κατηγορούμενος, γνωστός ως «Κρόκους», για μύρια όσα (ως και κατασκοπία!), εγκαταλείπει το σοφον «λαγός την φτέρην έσειεν, κακόν της κεφαλής του» και επιχειρεί να επανέλθει εις το «επιχειρείν» με το ελληνικό δημόσιο!

Μετά την εκποίηση (στα πλαίσια των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες, τώρα, σέβεται «απολύτως» και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…) του χρυσοφόρου ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη και ένα Τσέχικο(!) επενδυτικό fund, ο Σ.Κ. νοσταλγώντας τα μυθικά του κέρδη, έκανε μια περίεργη πρόταση στην κυβέρνηση:

Η ύπαρξη του ΟΠΑΠ δεν αποκλείει τη δημιουργία άλλου «κυβερνητικού» ανάλογου με άλλα στοιχήματα, λαχεία κ.λπ, το οποίο να παραχωρηθεί σε ιδιώτη πάλι, ευελπιστώντας ότι θα καταλήξει σε αυτόν, και μάλιστα με την υποχρέωση να αναλάβει όλα τα ενδεχόμενα δικαστικά έξοδα, αποζημιώσεις κ.λπ που πιθανόν να υπάρξουν ως αντίδραση των τωρινών ιδιοκτητών του ΟΠΑΠ!!! Αλλωστε η ελεύθερη αγορά(!) μας το χτύπημα (!) των μονοπωλίων της Ε.Ε. όχι μόνο θα το επιτρέπει, αλλά και θα το επιβάλλει!!

Αναμένονται οι εξελίξεις. Αν ευοδωθούν, δεν αποκλείεται να προτείνει να… φτιάξει και νέα(!) αεροδρόμια και… λιμάνια, στη θέση αυτών που θα… αποκρατικοποιηθούν (ταλαίπωρε Λαφαζάνη…). Μ’ αυτόν όλα να τα περιμένει κανείς.