ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Το άγος των λαθρομεταναστών

Δεν είναι, πλέον, βραδυφλεγής βόμβα ή ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, που από το Γενάρη του 2015 δεκαπλασιάστηκε με τον εγκληματικό «παραλογισμό» του ανοίγματος ή των ελεύθερων ή (κατά Τσίπρα) ανύπαρκτων (θαλάσσιων) συνόρων. Τώρα η έκρηξη πραγματοποιείται, προς μεγάλη ικανοποίηση της κ. Τασίας και των ομοίων της, των Τούρκων και των Αμερικανών, που θέλουν να μεταβάλουν όλες τις εθνικές κοινωνίες σε πολυπολιτιστικό πολτό, ευεπίφορο για πλήρη χειραγώγηση από τις ελίτ χάνοντας κάθε πλαίσιο αναφοράς και στήριξης, κατά το δικό τους πρότυπο (αφού, βέβαια, εξόντωσαν τους γηγενείς κατοίκους), με πειραματόζωο, και πάλι, την Ελλάδα.

            Δεν ακούγονται, βέβαια, τώρα, επίσημα τουλάχιστο, τέτοιες ανοησίες, τύπου Τασίας, εκτός από κάποιες εκατοντάδες μίσθαρνων ή ανόητων ή, έστω, αφελών, τάχα ανθρωπιστών, με (βαρύ) κόστος, των άλλων, βέβαια. Ομως ακόμη και τώρα ο υπεύθυνος Αναπληρωτής Υπουργός (που, περιέργως, επαινείται από όλα τα Μέσα!), διάδοχος της απερίγραπτης, διορισμένης όμως βουλευτή…, Τασίας, δηλώνει ότι πρέπει να δοθεί… ευρωπαϊκή λύση, σε αντίθεση, με όλες τις άλλες χώρες, που λαμβάνουν τα δικά τους μέτρα! Και η ευρωπαϊκή λύση για την Ελλάδα είναι να εγκατασταθεί ευρωπαϊκός στρατός στα… βόρεια(!!!) σύνορα της χώρας, για να εμποδίζονται οι λαθρομετανάστες να φεύγουν από την Ελλάδα!! Και κανένας δεν εξοργίστηκε.

            Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει εξελιχθεί, όντως, σε παγκόσμιο πρόβλημα, ως αποτέλεσμα των αποικιοκρατικών «δράσεων» στις χώρες της Αφρικής, Μέσης Ανατολής και Νοτιοανατολικής Ασίας και, κυρίως τώρα, των πολεμικών παρεμβάσεων για πολλαπλούς στόχους των Αμερικανοευρωπαίων, όπως τελευταία στη Συρία. Αντί όμως το κόστος των αναστατώσεων αυτών να το πληρώνουν οι πρωταίτιοι, το μεταθέτουν στους ώμους χωρών αθώων για τα αποικιοκρατικά εγκλήματα και στόχων νέας αποικιοκρατίας, όπως στην Ελλάδα, με τις πρόθυμες ελίτ για την εκτέλεση όλων των διαταγών των ξένων πατρώνων τους.

            Καιρός, έστω και τώρα, να αντιδράσουμε, με όσους τρόπους μπορούμε, στα σχέδια αυτών, ξένων και των εδώ οργάνων τους, που με όπλο την πατροπαράδοτη φιλοξενία  και τα ανθρωπιστικά αισθήματά μας που προκαλούνται από τα πλήθη των δύστυχων (όσων πράγματι είναι δυστυχείς…) που κατακλύζουν τα νησιά, τα πλοία και τις πλατείες μας, στοχεύουν στη διάλυση της κοινωνίας μας και στον ακρωτηριασμό της χώρας μας.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)