ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ένα συμφωνούν και οι «προστάτες»: Τον αφανισμό της Ελλάδας

Ολοι, εκτός των συνενόχων και των ελάχιστων που ευνοούνται από την καταστροφή της χώρας μας (που όμως ελέγχουν τα πάντα και παντού), παρακολουθούν τη μαζική επίθεση εναντίον τους από τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς μας, με δέος μπροστά σ’αυτά που υφίστανται και τα χειρότερα που επέρχονται. Και πανικόβλητοι παραμένουν, για την ώρα...,σιωπηλοί, παραξενεύοντας τους εχθρούς τους και δίνοντάς τους θάρρος για να συνεχίσουν απτόητοι τις επιθέσεις τους, με ανησυχία όμως μήπως...

Οι παπαγάλοι των ΜΜΕ, κυβερνητικοί και τάχα αντιπολιτευόμενοι, προτείνουν ενότητα και συνεργασία των πολιτευόμενων υπεύθυνων, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα αντιμετώπισης του κακού! Ποιοι όμως να ενωθούν και να συνεργαστούν (όπως γίνεται αλλού, λένε), όταν ΚΑΝΕΝΑΣ απ’αυτούς δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το πώς θα εκτελέσουν επιτυχώς τις διαταγές αυτών που τους όρισαν να μας «κυβερνούν». Αυτοί έχουν όμως μεταξύ τους τέτοιες αντιθέσεις, που κάνουν τις συνάξεις στο Προεδρικό Μέγαρο τουλάχιστο φαιδρές, μια που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δε μπορεί να καλέσει, βέβαια, τα μεγάλα αφεντικά να ...ενωθούν και να συνεργαστούν για το καλό της Ελλάδας!!

Ευτυχώς για μας, τους πολλούς, σχεδόν όλοι πλέον έχουν κατανοήσει (όσο επώδυνο κι αν είναι, γιατί συνεπάγεται ενεργητική στάση, δηλ. κίνημα!) ότι Αμερικανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Βρετανοί και λοιποί μικροί, παλιοί και νέοι αποικιοκράτες, είναι οι κυβερνήτες μας μέσω των εδώ οργάνων τους, που επιλέγονται προσεκτικά ανάμεσα στα περιτρίμματα της Ελληνικής κοινωνίας, που φρόντισαν να είναι από την αρχή της «απελευθέρωσής» μας, μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, πλήρως (ή, σπάνια, μερικώς) εξαρτημένοι. Κάτι που δε μπόρεσαν να επιτύχουν ούτε καν στις αποικίες τους, για λόγους που δεν είναι του παρόντος. Ας δούμε, λοιπόν, τι γίνεται μ’αυτούς.

Αμερικανογερμανική σύγκρουση

Οι Αμερικανοί (ΗΠΑ) ήσαν οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι της λεγόμενης Δύσης, μέχρι που οι Γερμανοί, αφού κυρίαρχησαν στην Ε.Ε. (δημιούργημα των ΗΠΑ ως προμαχώνα κατά της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ) άπλωσαν τα πόδια τους έξω από το πάπλωμα, οικονομικά και γεωπολιτικά. Ετσι οι ΗΠΑ με όργανο το Γιωργάκη και την παρέα του επετέθησαν στη Γερμανία, η οποία όμως τιμώρησε με σφοδρότητα την Ελλάδα (που της την είχαν παραχωρήσει οι ΗΠΑ, γιατί είχαν αλλού τις σοβαρές ασχολίες), με τα γνωστά για μας αποτελέσματα. Η επίθεση συνεχίζεται, αφού η αντίθεση με τη Ρωσία έχει (για λίγο) κατευνασθεί, μέσω του διαδόχου του Γιωργάκη, του Τσίπρα, που με καθημερινές οδηγίες (που ομολόγησε με κυνισμό ο ίδιος!) των ΗΠΑ συνεχίζει τις «παρενοχλήσεις» στη γερμανική (παρά τις κάποιες διαφοροποιήσεις, πλέον) Ε.Ε. με ατέρμονες «διαπραγματεύσεις». Η Γερμανία εκμεταλλεύεται τις, πολύ σοβαρές, ενδοαμερικανικές αντιθέσεις, κυβέρνησης Ομπάμα και Δ.Ν.Τ. της σχολής Σικάγου (!), στις οποίες οφείλονται και οι πρόσφατες διαρροές των συνομιλιών Τόμσεν κ.λπ. και ταυτόχρονα αντιδρά έντονα στο σχέδιο (μέσω Τσίπρα πάλι) για την Ισλαμική πλημμύρα στην Ε.Ε. Ετσι τιμωρεί και πάλι την Ελλάδα, με το δράμα της λαθρομετανάστευσης (ακόμη και των προσφύγων, που είναι πρόσφυγες δικαιούμενοι ασύλου μόνο στην πρώτη χώρα που πρόσφευγαν, δηλ. την Τουρκία) και το αλαλούμ που πληρώνουμε, με τις τρομερές συνέπειες που επέρχονται, προς όφελος, πάντως, των ΗΠΑ!

Τούτων δοθέντων, δε θα χρειαζόταν ίσως η περιγραφή των εξελίξεων, πολιτικών και μη στη χώρα μας και των αδιεξόδων που εμφανίζονται, έστω και κάπως περιπαικτικά, παρά τα δεινά που μας επιφέρουν.

Υπάρχει σχέδιο και ικανότητες

Οι, για τα μάτια των οπαδών τους..., τάχα αντιπολιτευόμενοι, πολιτικοί και τα Media τους, κατηγορούν την Κυβέρνηση  ότι λειτουργούν χωρίς σχέδιο ή ότι είναι ανίκανοι να χειριστούν την κρίση, μη τολμώντας φυσικά να αναφερθούν στα σχέδια (και τις ικανότητες) των καθοδηγητών! Εχουν, ίσως, δίκιο όσον αφορά τους Συριζαίους και Ανελλίτες εκτελεστές. Σχέδιο, όμως, και μάλιστα αβυσσαλέο, υπάρχει και εκτελείται (δυστυχώς) κανονικά και, φυσικά, ικανότητες έχουν, και μάλιστα μεγάλες, οι κυβερνώντες στις ΗΠΑ και οι λειτουργούντες στην εν Αθήναις πρεσβεία τους.

Ετσι, με τις οδηγίες τους, αποδέχονται στο τέλος τις απαιτήσεις Δ.Ν.Τ. και των ευρωπαϊκών «θεσμών»(!), αδιαφορώντας και χωρίς να ζαλίζονται με τις συνεχείς περιδινήσεις τους, που αφήνουν άναυδους και τους πιο πιστούς οπαδούς τους, πιστέουντας (οι αφελείς) ότι θα τους προστάτευαν τα υπερατλαντικά αφεντικά ες αεί... Αλλωστε, η οικονομικοκοινωνική καταστροφή της Ελλάδας συμφέρει και τις ίδιες, διότι, πέρα από τη μοιρασιά της Ελληνικής  λείας μεταξύ των Γερμανών (και μέρους των λοιπών) και των αμερικανικών επενδυτικών (!) funds, διευκολύνει και την τελική (όπως πιστεύουν...) λύση όλων των εθνικών μας θεμάτων ( εξωτερικών,εσωτερικών και της λαθρομετανάστευσης), προς όφελός τους και των φίλων τους Τούρκων (παρά τα προβλήματα που τους δημιουργεί ο ημι(;)παράφρονας, πλέον, Ερντογάν), Σκοπιανών και Αλβανών, που μας περιγελούν ασύστολα!

Αξίζουν, πράγματι, όλων των επαίνων τους όλοι οι κυβερνητικοί για τις επιδόσεις τους σε όλα τα πεδία δράσης τους και για την πλήρη λεύκανση όλων των... κόκκινων γραμμών τους!

Προβλήματα για τους Τσιπραίους

Υπάρχει, βέβαια, μια μικρή δυσκολία, οι συνεχώς ογκούμενες αντιδράσεις. Παίρνουν λοιπόν τα μέτρα τους. Επιχειρούν πλήρη (λίγο δύσκολο...)  έλεγχο της Δικαιοσύνης, διάλυση της Ελληνικής Παιδείας (ακόμη πιο δύσκολο, προσεχώς...) Αστυνομίας, Λιμενικών και Στρατού (δυσκολίες μεγάλες...) κ.λπ. και δειλά-δειλά αρχίζουν και σκέψεις για αντιδημοκρατικές (μέχρι πού, άραγε;) κινήσεις, όπως φάνηκε με διαγραφές αντιφρονούντων δημοσιογράφων και άλλων τινών, μια που η εκστρατεία κατά της διαφθοράς(!) και των διαπλεκόμενων δε φαίνεται ναι πιάνουν ούτε καν να αποπροσανατολίζουν. Ελπίζουμε να μην τους ενθαρρύνουν σε κάτι τέτοιο κάποιοι...

Μια άλλη δυσκολία είναι ότι όλα αυτά τα κατορθώματά τους χρειάζονται (ακόμη) νομοθετική ρύθμιση. Οι βουλευτές και των δύο συγκυβερνούντων, φυσικά, δεν έχουν καμιά αντίρρηση και το έχουν αποδείξει. Αλλωστε η μόνη της τάχα εσωτερική αντιπολίτευση (οι 53 με επικεφαλής την κ. Τασία και, ακροθιγώς, αυτού που μας διασκεδάζει με τα, υποτίθεται, ελληνικά του!) διαφωνεί μόνο για τον κίνδυνο να απομακρυνθούν από την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες!!

Ομως κάτι δεν πάει καλά με τους αγρότες και τους γραβατοφορεμένους, όπως τους λένε. Και, δυστυχώς γι’αυτούς, δεν είναι πλέον οι εξοργισμένοι για τους λαθρομετανάστες και του τάχα ανθρωπισμού (!) των κρατούντων σχετικοί με τη Χρυσή Αυγή! Ούτε ο αποπροσανατολισμός με την επιτάχυνση, τάχα, της αξιολόγησης, δηλαδή των αποκρυπτόμενων νέων μέτρων ολέθρου (!!), που οι «θεσμοί» τη συνδέουν με το δημοψήφισμα στη Βρετανία για πιθανό Brexit (!), φαίνεται να πιάνει.

Να πάνε, λοιπόν, μήπως για εκλογές; Οι αντίπαλοί τους μνημονιακοί κι αυτοί, όχι όμως όλοι τους το ίδιο ανθέλληνες, δε θέλουν, φυσικά, να τις κερδίσουν, ώστε να αφήσουν Συριζαίους και Ανελλίτες να πιουν μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι. Είναι σίγουροι όμως για τη λαϊκή αντίδραση πού μπορεί να οδηγήσει; Και τότε τόση προσπαθεια των αστείων έως γελοίων υπουργών και υπουργίσκων (όλων τους, χωρίς εξαίρεση) θα πάει χαμένη και, κυρίως, αν διασωθεί κι ο Ελληνισμός; Ποιος θα παρηγορήσει Φίληδες, Ρεπούσηδες, Μπαλτάδες και Σια;

Μόνη τους ελπίδα, λοιπόν, η «αντιπολίτευση».

Υπάρχει ελπίδα από τους γνωστούς υπόλοιπους;

- Είναι, πράγματι η κυβέρνηση του Τσίπρα η χειρότερη από καταβολής νεοελληνικού κράτους και οι παγκόσμιοι τσάμπιον της πολιτικής απάτης και της εχθρότητας κατά της κοινωνίας την οποία «κυβερνούν» και κάθε έννοιας αριστεροσύνης.

- Μπορούμε να περιμένουμε, όμως, από τους υπόλοιπους στην «Ελληνική», όπως κατάντησε, Βουλή κάτι που να ομοιάζει, έστω, με πραγματική αντίσταση και προσπάθεια κάτι να περισωθεί;

Πολύ αμφιβάλλουμε, για να το πούμε ευγενικά

Η Ν.Δ., υπό την ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη, του οποίου ακόμη και η κ. Μαρίκα εχλεύαζε την πρόθεση «να σώσει (κι αυτός) την Ελλάδα», δεν πρόκειται, φυσικά, να ωφελήσει σε τίποτα (έστω και μόνο στα εθνικά θέματα). Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Και όσοι (σχετικά καλύτεροί του, ίσως) ευνόησαν την άνοδό του στην προεδρία της Ν.Δ., ώστε να φθαρεί με τη σειρά του, είτε αντιπολιτευόμενος είτε συγκυβερνώντας (κάτι που, βέβαια, απεύχεται κι ο ίδιος!), ποντάροντας στην ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας, ώστε εκείνοι να επικρατήσουν, ίσως να προσφέρουν ακόμη χειρότερη υπηρεσία.

Δε μπορεί, επίσης, να περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο, από τα ...δεξιά της Ν.Δ. (Χρυσή Αυγή, Καρατζαφέρης και σία!) με τους αβυσσαλέους ή πονηρούς στόχους τους, ούτε από τα ... αριστερά της με τις προσπάθειες για συσπείρωση επιδίωξης συμμετοχής σε (δοτή, φυσικά) εξουσία και καρέκλες. Και μόνο ο, άρτι επανακάμψας (λόγω συμπλήρωσης παραγραφών;) αυτοονομαζόμενος King maker(!) αρκεί για να φανούν οι επιδιώξεις τους.

Μένουν οι λεγόμενες αριστερές δυνάμεις (Κ.Κ.Ε., που περιορίζεται σε περιπατητικές εκδηλώσεις, τα Μ.Λ., που ζουν στον κόσμο τους, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΛΑ.Ε). Και μόνο οι αμφιλεγόμενες (επιεικώς) θέσεις τους στα εθνικά θέματα, ταυτόσημες με τις κοσμοπολίτικες επιδιώξεις των... ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, που (υποτίθεται ότι) πολεμούν, δείχνουν τι είδους ελπίδα παρέχουν. Τουλάχιστον, αν συνέπρατταν (ή έστω άφηναν ελεύθερες...) τις πραγματικά ελληνικές αριστερές δυνάμεις...

Μόνο η γενικευμένη αντίδραση (ατομική και ομαδική), όπως περιγράφεται στην κατακλείδα του παρακείμενου (στην 1 σελ) άρθρου, αρχικά τουλάχιστο, μπορεί να αποτελέσει την αρχή της πορείας ανάτασης, μια που κανένας δε θα ήθελε να αναγκασθούμε να φτάσουμε στο «φωτιά και τσεκούρι» (του Κολοκοτρώνη) στους προσκυνημένους.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)