ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Για να μας ευθυμήσουν, έστω για λίγο : Ερωτικές φωλιές προσφοράς Α. Τσίπρα

Δεν είναι, ορθότερο δε θα έπρεπε να είναι, «ευχάριστο» να διασκεδάζουμε, έστω και πικρά με τα κατορθώματα, τις δεσμεύσεις(!!), τις υποσχέσεις του (κακή τη μοίρα) πρωθυπουργού της χώρας, όποιου και να’ναι. Ομως υπάρχει μια, μοναδική στον κόσμο, εξαίρεση, ο Α. Τσίπρας, για την οποία ευθύνεται μόνο ο ίδιος.

Στο Συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ(28/4ου) ο εν λόγω απίθανος παρλαπίπας διακήρυξε: «Γι’αυτούς που έχουνε φτάσει στα 30 τους και, όταν ξυπνάνε το πρωί, βρίσκονται ακόμη στο παιδικό τους δωμάτιο∙ που δεν μπορούν να χαρούν τις ερωτικές τους σχέσεις∙ που δεν μπορούν να νιώσουν αυτοδύναμοι. Και αυτήν την κατάσταση είμαστε αποφασισμένοι να την αλλάξουμε με σχέδιο και με ουσιαστικές παρεμβάσεις. Το επόμενο διάστημα έχουμε σχεδιάσει και βάζουμε μπροστά ένα μεγάλο πρόγραμμα για την αξιοποίηση κτηρίων ιδιοκτησίας Δημοσίου, για να στεγαστούν σε αυτά νέοι άνθρωποι» (πρώτα, στο «Ράδιο Αρβύλα»)

Ανευ σχολίων. Για τις χιλιάδες απορίες, διευκρινίσεις, προαπαιτούμενα κ.λπ. ας απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του κ. Φλαμπουράρη, καθ’ ύλην αρμόδιου.

Μία ερώτηση μόνο: Η απουσία αναφοράς, για κάποια τυχόν εργασία δικαιολογείται επειδή η υπόσχεση απευθύνεται σε συριζαίους νεολαίους;


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)