Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το αναίσχυντο νομοσχέδιο των παραλογικών «προαπαιτουμένων»

Υπερβαίνει τις 1300 (χίλιες τριακόσιες!!) σελίδες το νομοσχέδιο των «προαπαιτουμένων» για την αξιολόγηση που, ήδη, κατατέθηκε στις επιτροπές της Βουλής, ώστε κανείς να μην προλάβει να το μελετήσει επαρκώς και όχι μόνο στις ύπουλες λεπτομέρειές του.

Αρκούν, όμως, μερικές διατάξεις του (απ’όσα έγιναν γνωστά), που αρκούν να χαρακτηρίσουν εκ προοιμίου το όλον του, π.χ.: Καθίσταται, ουσιαστικά αδύνατη η εξασφάλιση απαρτίας, για νόμιμη κήρυξη απεργίας στα πρωτοβάθμια (για την ώρα) εργατικά σωματεία..!

Αυξάνονται τα επιδόματα για 1 ή 2 παιδιά και μειώνονται ή καταργούνται στους... τρίτεκνους και πάνω (!!!), που φυσικά στις τωρινές συνθήκες είναι πολύ λίγοι, άρα αδιάφοροι... εκλογικά (!) και επικίνδυνοι δημογραφικά(!!), γιατί τότε δε θα... χρειάζονται λαθρομετανάστες για να καλύψουν(!!!) το δημογραφικό κενό...

Επιβάλλονται υποχρεωτικά οι ηλεκτρονικοί(!) πλειστηριασμοί (για να αποφύγουν τις ακυρώσεις λόγω των έμπρακτων και επιτυχών αντιδράσεων των «συλλογικοτήτων») ακινήτων των «κόκκινων» δανείων και οφειλετών του Δημοσίου, ακόμη και «πρώτης κατοικίας», υπέρ των αιτίων δημιουργίας της κρίσης (...), επειδή δήθεν υπάρχουν και ανέντιμοι κακοπληρωτές, στους οποίους όμως χαρίστηκαν πρόστιμα 2,5 δισεκατομμυρίων !!

Ανάλογα είναι όλα σχεδόν τα επιβαλλόμενα των 1300 (plus!) σελίδων και ανάλογη του εκτρώματος αυτού ελπίζουμε να είναι και η αντιμετώπιση των εμπνευστών και εκτελεστών του.