ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η χρυσοποίκιλτη Γιάννα επικεφαλής της Επιτροπής για τα 200 χρόνια του 1821…

 

Μια από τις πιο «επιτυχείς» εμπνεύσεις του Κυριάκου ήταν η σημίτεια επιλογή για του Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, η, κατά την αθάνατη Μαλβίνα, Χρυσόμυγα (…), κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, με τους αναρίθμητους, ανεκδιήγητους «συνεργάτες» της στην «Επιτροπή των εορτασμών του 1821», κάτι που θα έπρεπε να αποτελέσει το γεγονός του 2021 για την Ελλάδα και κινδυνεύει να γίνει το έκτρωμα και ο διασυρμός του Ελληνισμού.

 

Οι «συνεργάτες» (πλην ελάχιστων, που ήδη παραιτούνται) ένας κι ένας με πιστοποιητικό ΕΛΙΑΜΕΠ, ξεκίνησαν υλοποίηση του προτάγματος δυσφήμισης και συστηματικής αποδόμησης της Ελληνικότητας και του Εθνους, που (και, δυστυχώς, με σύμφωνο και τον Κυριάκο!) τάχα δεν προϋπήρχε επί 4 χιλιετίες τουλάχιστο, χωρίς διακοπή!

 

Η επίθεση ξεκίνησε με αίσχιστη ανάρτηση αμφισβήτησης του Καποδίστρια(!) (βλέπε άλλο μικρό κείμενο), και συνεχίζεται με κατασυκοφάντηση των ηρώων του 1821, πχ του Καραϊσκάκη ως ερωτομανούς (ίσως γιατί δεν ήταν… ομοφυλόφιλος!) και, εντελώς ξεκάρφωτα, αφιέρωμα στην παρακρατική δολοφονία του Λαμπράκη (1963).

 

Και φυσικά, αποσιωπείται το σύνθημα του Αγώνα του 1821 «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία». Από αυτόν τον στόχο έπρεπε να αρχίσουν και την τύχη αυτού στα 200 χρόνια μετά να διερευνησούν.

 

Ολοι θα παρακολουθούν το πού το πάει…  η επιτροπή και, εννοείται, την υπόθεση θα αναλάβει ο Ελληνικός λαός, με τη συνεργασία και όλων των πολιτιστικών, εθνικών και κοινωνικών φορέων της Ελλάδας, αποκλειομένων των αρνητών της!!

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)