ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Ο διαβόητος Soros και η επικυριαρχία του στην Ελλάδα

 

Ο Τζώρτζ Soros (τώρα τον διαδέχεται ο υιός), ο Ουγγροεβραίος Αμερικάνος τοποτηρητής της Παγκοσμιοποίησης και φανατικός εχθρός της Ελλάδας έγινε ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα με αφορμή την επαίσχυντη «συμφωνία» των Πρεσπών, της οποία θεωρείται ο κύριος συντελεστής εκπροσωπώντας ΗΠΑ (ΝΑΤΟ) και Βερολίνο. Εγινε γνωστό από τον Καμμένο ότι έδωσε 50 εκατομμύρια στον Κοτζιά για δημοσιογράφους-παπαγαλάκια (τάχα για σκοπιανά), κάτι που είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα.

 

Εδρα των κοσμοπολιτικών «εργασιών» του Soros ήταν η Ουγγαρία, απ’όπου όμως εκδιώχθηκε μαζί με το Πανεπιστήμιο, τις εκατοντάδες ΜΚΟ  και την κεντρική του οργάνωση («Open Society» «Ανοικτή Κοινωνία», χωρίς περιορισμούς και σύνορα!!), με παραρτήματα παντού!

 

Στην Ελλάδα, πέρα από τις χρηματοδοτήσεις του σε κάθε ανθελληνική εκδήλωση, πέρα από τις εκατοντάδες ΜΚΟ του, ιδιαίτερα για τους λαθρομετανάστες, διαθέτει το ισχυρό σωματείο «Solidariry now» («Αλληλεγγύη τώρα»), που ειδικεύεται στους λαθραίους, παντός τύπου εχθρών μας.

 

Ιδού η εντυπωσιακή (!) στελέχωση αυτού του «σωματείου»: Πρόεδρος : Στέλιος Ζαβός, αδελφός τωρινού Υπουργού! Αντιπρόεδρος κάποιος Βιτάλης. Γραμματέας η Αντιγόνη Λυμπεράκη, πάλαι ποτέ  «αριστερή», τέως βουλευτής του «Ποταμιού» (!) και, κυρίως πρώτη εξαδέλφη του Κυρ. Μητσοτάκη!! Μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Ροζάκης(!), Νίκος Αλιβιζάτος, ο γνωστός «προοδευτικός», Μπουτάρης(!!), Διαμαντούρος, Αρ. Δοξιάδης          και άλλοι του ιδίου φυράματος.

 

Αν μάλιστα αληθεύει ότι ο κ. Soros διαθέτει και κάποια «Διεύθυνση» στο Υπουργείο Εξωτερικών για διαβατήρια, βίζες, άσυλο και τις οίδεν τι άλλο, καταλαβαίνουμε τι έχιδνες ελλοχεύουν στο εσωτερικό της Χώρας.

 

Τι λέγει επ’αυτών οΠρωθυπουργός «μας»; και, το σημαντικότερο, τι θα πει ο Ελληνικός λαός;

 

 

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)