Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολλαπλές επιθέσεις κατά της Ελλάδας θα υπάρξει πραγματική αντίδραση ;

 

Πριν από μερικές βδομάδες προσωπικό από το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Φινλανδίας Τουρκ δημοσίευσε μια μελέτη για το μεταναστευτικό στην Ελλάδα. Το συμπέρασμα αυτής της («)έρευνας(») ήταν ότι η Ελλάδα δεν ασκεί εθνική κυριαρχία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ότι πλέον η νόμιμη (!!) πλειονότητα του πληθυσμού των νησιών αυτών δεν είναι Έλληνες αλλά μετανάστες και ότι η Ελλάδα κακομεταχειρίζεται και καταπιέζει τον πληθυσμό αυτό στα νησιά αυτά. Η αντίδραση του Έλληνα πρέσβη στο Ελσίνκι ήταν άμεση και οξεία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν το πανεπιστήμιο να επιχειρήσει να ανασκευάσει και να πάρει πίσω την έρευνα επί της ουσίας.

 

Είναι απορίας άξιο πώς σκέφτηκαν οι εν λόγω ερευνητές (;) να διεξαγάγουν τέτοια έρευνα. Ποιο το ελατήριο της έρευνάς τους; Πέρα όμως από αυτό, είναι προφανές και από το περιστατικό αυτό ότι δεν είναι απλά και μόνο η Τουρκία που επιδιώκει τη διάλυση της Ελλάδας. Είναι σαφές και στους πλέον καλόπιστους ότι υπάρχουν και δυνάμεις στην Ευρώπη, αλλά και στο ΝΑΤΟ, που εξυπηρετούν αυτά τα σχέδια και τα προωθούν ενεργά. Αλλωστε, δεν είναι μόνο η «φίλη» Φινλανδία (με κατοίκους Φίνες τουρανοτουρκικής ασιατικής καταγωγής...). Ταξιδιωτικός «οδηγός» στην Αυστραλία έστειλε τουρίστες στην Οθωμανική Κρήτη(!) και ΜΚΟ του Soros στη Λέσβο μιλούσε για Ελληνική πλευρά της νήσου, ενώ η άλλη...; Και παραμένει άγνωστη η Ελληνική αντίδραση!

 

Είναι ευθύνη της διαχρονικής ελληνικής στάσης που άφησε τέτοια φαινόμενα να εκδηλώνονται. Είναι τώρα η ώρα να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που θα καταστήσουν σαφές σε όλους στη διεθνή κοινότητα ότι η ακεραιότητα της Ελλάδας και η συνοχή της είναι θέματα που η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν ούτε καν παιχνίδια και υπόνοιες. Θα το κάνουν, επιτέλους, όλοι (έστω, οι περισσότεροι) οι κρατούντες ή μήπως έχουν συναινέσει ιδιοτελώς σε τέτοιες εξελίξεις, που θα εκδηλώνονται σταδιακά, όταν θα «ωριμάςζουν» οι συνθήκες έτσι, ώστε να μην εκραγούν εναντίον τους οι Ελληνες πολίτες;