Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22/10/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ

  Τις μέρες αυτές απεκαλύφθη ένα συγκλονιστικό γεγονός. Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» δημοσίευσε απόρρητο έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με οδηγίες προς τους διπλωμάτες των για το πώς θα μεθοδεύσουν τις ενέργειές τους, ώστε να εξαπατηθεί και παγιδευθεί η Ελλάδα και να επιτύχουν λύση του σκοπιανού ζητήματος σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους στην περιοχή, με προκάλυψη το νέο Ανάν, το θλιβερό κ. Νίμιτς.
   Για πρώτη φορά οι διάχυτες εντυπώσεις και υποψίες επαληθεύονται επίσημα και πανηγυρικά. Και τα ΜΜΕ «μας» ουσιαστικά το «αγνόησαν»!
  Δύο μόνο εφημερίδες («Έθνος» και «Αδέσμευτος Τύπος») το προέβαλαν στην πρώτη σελίδα. Όσο για τα γνωστά κανάλια, αντί να ασχοληθούν με αναλύσεις, σχόλια, προτάσεις για το ρόλο του «στρατηγικού μας εταίρου» (!) που βυσσοδομεί εναντίον μας, για τις γελοιότητες των αμερικανοτραφών σκοπιανών, για την, επιτέλους, αποπομπή του ανεκδιήγητου Νίμιτς και της συνεργάτιδάς τους θυγατρός Μητσοτάκη, για το πού θα οδηγήσει η τυχόν αποδοχή του σύνθετου ονόματος, αυτά παίζουν με τα κόλπα του Εφραίμ και τον συν αυτώ στη Βουλή προσπαθώντας να αναπροσαρμόσουν το πολιτικό σκηνικό σύμφωνα με την επερχόμενη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ.