Εκτύπωση αυτής της σελίδας
30/3/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ»

Μετά τις "χρεωκοπίες", τους "Τιτανικούς", τα "πιστόλια στο τραπέζι" και τις λοιπές διεθνείς πρωθυπουργικές ιλαροτραγωδίες ,με την πριμοδότηση των μεγαλο ΜΜΕ, η αιτηθείσα , ως κατάληξη, "πολιτική στήριξη" κατά την πρωθυπουργική "απαίτηση" απέδειξε για μια ακόμη φορά με το εξευτελιστικό "σχέδιο σωτηρίας" τι σημαίνει "κοινοτική αλληλεγγύη" για τη χώρα μας.
Η κοινοποίηση της απόφασης των Γαλλογερμανών στον πρωθυπουργό της χώρας , χωρίς καν να ζητηθεί η γνώμη του, δεν εξελήφθη από τον ίδιο ως έσχατος εξευτελισμός, αλλά ως θετικό στοιχείο, αφού εκπλήρωθηκε η διακαής επιδίωξή του, δηλ. η παρουσία του, αμερικανικής επιρροής, ΔΝΤ.
Ενδιαφέρει τους Γαλλογερμανούς και τους βόρειους συμμάχους τους να επιδοτεί μονίμως η χώρα μας και ο ελληνικός λαός με δανεικά, λόγω της συμμετοχής στην Ε.Ε στην Ο.Ν.Ε και στο ευρώ, την ευημερία τους. Με δανεικά από τις τράπεζες τους με τοκογλυφικούς τόκους.
Δεν τους ενδιαφέρει όμως αν έτσι δεν πρόκειται ποτέ να ορθοποδήσουμε και ότι η πορεία μας προς την πραγματική χρεωκοπία είναι προδιαγεγραμμένη. Δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν ούτε ένα ευρώ από τα πλεονασματά τους. Και γι' αυτό τα ΜΜΕ τους παρουσιάζουν την Ελλάδα και τους Ελληνες με τον πιο απαξιωτικό τρόπο.
Οι εσωτερικές τους αντιθέσεις για σκληρό ή υποτιμημένο ευρώ,δεν αφορούν την Ελλάδα, που έχει αποδιαρθρώσει σχεδόν ολοκληρωτικά την παραγωγική της ικανότητα. Ενδιαφέρει μόνο τους τραπεζίτες τους, τους βιομηχάνους τους και τον πρωθυπουργό μας ως εκπρόσωπο της αμερικάνικης πλευράς.
Η εμπλοκή του ΔΝΤ σημαίνει ότι αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, ως συνήθως, χωρίς την άδεια των ΗΠΑ.
Αν η Ελλάδα έχει τέτοιους φίλους....
Αν η Ελλάδα έχει τέτοιο πρωθυπουργό...
Αν η Ελλάδα δεν αποχωρήσει από την Ε.Ε και το ευρώ...