Εκτύπωση αυτής της σελίδας
3/2/2016

ΤΟ ΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κείμενο σε pdf

Ξαναζούμε μέρες του 2011 του πάνδημου παλλαϊκού ξεσηκωμού που οδήγησε στην πτώση της πρώτης κατοχικής-μνημονιακής κυβέρνησης του αλήστου μνήμης... αμερικανού ακατόναμαστου.

Δυστυχώς, τότε τα...παθήματα δεν οδήγησαν στην αναγνώριση των πραγματικών αιτίων της  πορείας της χώρας και της κοινωνίας μας  προς την καταστροφή, επειδή πολλοί πίστεψαν αυτούς που τους κοροϊδεύουν με την «Ευρώπη της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς» και του ευρώ της.

Η ελπίδα της «πρώτης φοράς Αριστεράς» που γεννήθηκε το 2012 έσβησε  κι’ απέμεινε γυμνή και στυγνή η πραγματικότητα. Οι δεξιές και «αριστερές» αμερικανικές εκδοχές Σαμαρά-Τσίπρα υπηρετούν το ίδιο ξένο σχέδιο, δηλ. το ξεπούλημα της χώρας και τον εξανδραποδισμό μας.

Ο νέος ξεσηκωμός, που ογκώνεται καθημερινά,  δυσκολεύει τους σχεδιασμούς τους. Η παλλαϊκή αντίδραση είναι ο μόνος τρόπος για να αναστραφεί αυτή η καταστροφική πορεία και ελπίζουμε ν’ αναγνωσθούν σωστά τα αίτια και οι υπαίτιοι.

Το ΑΣΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στην αυριανή γενική απεργία της 4/2 και στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ανεξαρτήτως του ποιού των διοργανωτών της.