Εκτύπωση αυτής της σελίδας
26/2/2016

Από παντού, μέσα και έξω, μας επιτίθενται, όμως...

Κείμενο σε pdf

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακηρύσσει τον θαυμαστή του σχεδίου Ανάν, που χαρίζει την Κύπρο στο σύγχρονο Αττίλα, επίτιμο διδάκτορα, όπως και το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακηρύσσει τον υβριστή των ηρώων Κρητικών που αντιστάθηκαν στους «ιππότες» (!) του Χίτλερ.

Υπουργοί του Τσίπρα αποκαλούν επίσημα τα Σκόπια «Μακεδονία» και μας προετοιμάζουν για «έντιμο συμβιβασμό» (!!), μια που έτσι, λένε, θα... ανοίξουν τα σύνορά τους στους δύστυχους επισκέπτες μας.

Ο Τσίπρας και Σία προσκάλεσε πανηγυρικά τις όπου γης ψυχές και τώρα διαμαρτύρεται, τάχα που η Ευρώπη παραβαίνει τις... αρχές της και δε μας απαλλάσει από το βραχνά που ο ίδιος συνειδητά και εσκεμμένα μας επέβαλε. Και συμπληρώνοντας το έργο του ομόσταβλού του Γιωργάκη, που μας πρόσφερε το Δ.Ν.Τ. ως αφορμή και βοήθεια για να μας δωρίσουν οι Γερμανοί και λοιποί τα μνημόνια του ολέθρου, τώρα μετονομάζει το Ελληνικό Αιγαίο (όλα τα κράτη του θυμίζουμε έχουν χωρικά ύδατα 12 μιλίων...) Νατοϊκά ύδατα ! Αξιος ο μισθός του!

Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που δεν αισθάνεται τι επιχειρούν όλοι οι, εξωτερικοί και εσωτερικοί, εχθροί της Ελλάδας  και των Ελλήνων (τώρα μάλιστα που έχουν «στα πράγματα» και τη γνωστή φαμίλια) στα Σκόπια, στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στο εσωτερικό της χώρας μας;

Δεν είναι η πρώτη φορά. Οπως, όμως, δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα, έτσι πάλι τα όνειρά τους θα σβήσουν μαζί με τα εδώ οργανέτα τους. Ξανά η αφύπνιση, ακόμη και μέσα από τα ερείπια, έρχεται...