Εκτύπωση αυτής της σελίδας
20/5/2016

Τώρα πλέον, τέλος στις ευγένειες

Κείμενο σε pdf

Έρχονται λεφτά, εκατομμύρια, δισεκατομμύρια», ανακράζουν αυτά τα περι...τρίμματα της αγοράς που ενδημούν στον υπόνομο του ΣΥΡΙΖΑ που εψωμίζονταν επί δεκαετίες με τα...ψίχουλα των ευρωπαϊκών «προγραμμάτων», οι δόλιοι.

Ας επιδείξουμε κατανόηση! Μπροστά σε μια τέτοια προσδοκία τι είναι ένα αθώο ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ (Άλλωστε, κι άλλοι σε άλλους χώρους ήταν έτοιμοι να το εκστομίσουν...). ΝΑΙ στο να λείχουν ανερυθρίαστα (αροζίαστα, έστω) παντού όπου προηγούμενα έπτυον. ΝΑΙ στο να μεταβαίνουν, αφού εγκαινίασαν τον ΤΑΡ (!), στην Πόλη, για να ευχαριστήσουν το σουλτάνο, που δεν προσγειώθηκε (ακόμη ;) στην Ακρόπολη. Και τώρα ΝΑΙ σε αυτά τα ασύλληπτα σε ανθρώπινο (όχι, φυσικά, του...υπονόμου)  νου που ετοιμάζονται να ψηφίσουν, τα οποία star των Media χαρακτηρίζει «ολίγον...αποικιοκρατικά». Ολίγον !!!

Κατανόηση ! Δεν είναι μικρόν πράγμα να ικανοποιούν τη «μανία» τους κατά της Ελλάδας, των Ελλήνων και του Ελληνισμού και ταυτόχρονα να ριγούν από αδημονία μπροστά στα δισεκατομμύρια που τους επέρχονται.

«Κατανόηση», όχι όμως συγκρατημός πλέον ! Τέλος στις ευγένειες, τέλος στον πολιτισμό...του Μπαλτά, τέλος με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, όπως άλλωστε επιβάλλει το (ανύπαρκτο γι’ αυτούς) Σύνταγμα της ΕΛΛΑΔΑΣ.