ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

23/2/2018

Τσίπρας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Κείμενο σε pdf

Οι καλές κυβερνητικές εποχές του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του όλα δείχνουν ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί. Δεν έχουν να κάνουν μόνο με το «βολικό» Μητσοτάκη  και τα μέτρα φτωχοποίησης της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων, αλλά πλέον και μέ όλα τα εθνικά θέματα ανοιχτά, σύμφωνα  με τις επιταγές των αμερικανών πατρώνων του , με ένα  αποθηριωμένο Ερντογάν και με την καταλυτική λαϊκη αντίδραση των συλλαλητηρίων κατά των εθνικών μειοδοτικών «λύσεων».

Ο «αντιπερισπασμός», μετά τα συλλαλητήρια, με τη NOVARTIS (με αμερικανική προτροπή;)  όλα δείχνουν ότι θα είναι φιάσκο και επιπρόσθετα απόμακρύνει το ΣΥΡΙΖΑ και από το «βρόμικό ΠΑΣΟΚ» του Φίλη, παρά την «περίεργη» στάση των Καραμανλικών. Αυτή η υπόθεση δυσαρεστεί ακόμη και τη Μέρκελ που δε θέλει οι ΗΠΑ, και πολύ περισσότερο ο υποτελής τους στην Ελλάδα, να ενοχλούν τις διαφθείρουσες γερμανικές ευρωπαϊκές εταιρείες. Γι’ αυτό έσπευσε να υποδεχθεί και να προσφωνήσει το «Μακεδόνα» πρωθυπουργό με όλες τις τιμές και να μας πιέζει για «γρήγορη λύση». Η χλιαρή «υποστήριξη» των «εταίρων» της Ελλάδας στο Αιγαίο και στην Κύπρο εναντίον της, στα όρια πολέμου, τουρκικής απειλής αποδεικνύει για άλλη μια φορά περίτρανα ότι όλοι αυτοί αδιαφορούν για τα ελληνικά δίκαια, αν δε τα θυσιάζουν κιόλας, στο βωμό των συμφέροντων τους στην Τουρκία και όπου αλλού.

Ελπίζουμε ότι οι Ελληνες αντιλαμβάνονται πλέον ότι όσο κυριαρχούν οι υπηρέτες ξένων αφεντάδων οι κίνδυνοι για τη χώρα και τον Ελληνισμό είναι μέγιστοι.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)