Εκτύπωση αυτής της σελίδας
3/6/2018

Μα τον κ. Ιερώνυμο πάλι...

Κείμενο σε pdf

Τον κ.Ιερώνυμο επιστράτευσε και πάλι ο Τσίπρας, μπροστά στα πολλά  αδιέξοδα που αντιμετωπίζει. Η «καθαρή έξοδος» έγινε πλέον όνειρο θερινής νυκτός, αφού οι Γερμανοί απαιτούν διαρκή μνημόνια. Το «ονοματολογικό» του, δηλ. το όνειρό του να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία, καρκινοβατεί λόγω της «αδιαλλαξίας» των Σκοπιανών, που προσδοκούν τα μέγιστα από τις εγχώριες ξενόδουλες ελίτ, που είναι ευεπίφορες  στη πιέση του «συμμαχικού» παράγοντα.

Και δεν του έφταναν όλα αυτά του Τσίπρα, του προκύψανε και τα συλλαλητήρια της 6ης Ιουνίου στη Β. Ελλάδα, που πρωτοστατούν οι τοπικοί ιεράρχες.

Κατά τον κ. Ιερώνυμο «Η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια <...> η Βουλή είναι υπεύθυνη γι’ αυτά (!!)<...> Οι Ελληνες είναι υπεύθυνοι που ψηφίζουν...».

Ο Ελληνες δεν εξουσιοδότησαν με την ψήφο τους κανένα κόμμα και καμμιά Βουλή και κανένα Τσίπρα να παραχωρήσει στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία.

Ο «πρόθυμος» στα κελεύσματα Τσίπρα  κ. Ιερώνυμος με τα καμώματά του δεν σκέπτεται ότι βλάπτει την Ορθόδοξία και τη σχέση της με τον Ελληνισμό;