Εκτύπωση αυτής της σελίδας
25/6/2018

ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ

             Κείμενο σε pdf

             Απτόητος ο γραβατωμένος  Τσίπρας με τη συριζαίικη κουστωδία του μαζί με τον, οδεύοντα προς πολιτική εξαφάνιση, κυβερνητικό συναρχηγό του στήσανε τη φιέστα του Ζαππείου, όπου μεταξύ τους θριαμβολογούσαν για την αέναη θηλιά φτώχειας που πέρασαν στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό κάνοντας το μαύρο άσπρο. Ο Τσίπρας, που το 2012 στη Βουλή, έλεγε ότι η επιμήκυνση χρέους είναι ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε.

            Ως νενέκοι και απάτ(ρ)ιδες είπαν «ναι σε όλα» στους Γερμανούς (ταγούς της παγκοσμιοποίησης κατ’ ανάθεση Ομπάμα), που θέλουν το «πείραμα» στο πειραματόζωο Ελλάδα να εφαρμόζεται στο διηνεκές. Με τα θηριώδη τους πλεονάσματα πάνω από 3,5% το χρόνο μέχρι και το 2022 αφαιρούν, μέχρι τότε, τουλάχιστον 25 δις από το 99% του Ελληνικού λαού προς όφελος των δανειστών.

Ισχυρίζονται τα παπαγαλάκια τους ότι μέχρι το 2032 κερδίζουμε 50 έως 55 δις (!)  με τη 10ετη περιοδο χάριτος του δανείου των 100 δις (συνολικό χρέος 340 δις) και την επιστροφή των τόκων 4,8 δις με ετήσιες δόσεις, που έχουν διακρατήσει  ως κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα ΕΚΤ και λοιπες κεντρικές Τράπεζες της ευρωζώνης,  υπό αυστηρούς όρους για συνεχείς «μεταρρυθμίσεις», παρόλο που παλαιότερα είχαν υποσχεθεί ότι θα τα επέστρεφαν χωρίς όρους. Είναι προφανής η κοροϊδία, αφού όλα αυτά τα χρέη που δεν πληρώνονται μετατίθενται για μετά το 2033 και θα πληρωθούν πολλαπλάσια και με τόκο. Τότε όμως ούτε Τσίπρας ούτε Καμμένος θα υπάρχουν, αλλά στο μεταξύ ο Ελληνικός λαός θα έχει πληρώσει στους δανειστές, με βάση τα «συμφωνηθέντα» πλεονάσματα μέχρι το 2033, συνολικα άνω των 67 δις. Δηλ. πολύ περισσότερα και από τα «κέρδη» των παπαγαλακίων τους.

Η «καθαρή» έξοδος του Τσίπρα σημαίνει τριμηνιαίες «επισκέψεις» των τροϊκανών για την εφαρμογή των «υπεσχημένων» νέων μεγάλων περικοπών των συντάξεων, της μείωσης του αφορολογήτου, για να πληρώνουν και οι πιο φτωχοί, των θηριωδών πλεονασμάτων (μέχρι το 2060! ), του πλήρους ξεπουλήματος της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και λοιπών «μεταρρυθμίσεων», που πετσοκόβουν δικαιώματα και ελευθερίες και κρατούν την Πατρίδα μας δέσμια στις ορέξεις τους.

Με τα «μέτρα» αυτά μακροχρόνιας θηριώδους λιτότητας μέσα στην γερμανική μέγγενη του ευρώ και της Ε.Ε. ούτε «δίκαιη» ούτε ανάπτυξη είναι δυνατή, που άλλωστε και ως λέξη αποσιωπήθηκε από το λαλίστατο κατά τα άλλα Τσίπρα. Το «πείραμα» θα διαιωνίζεται όσο το «πειραματόζωο»  εμπιστεύεται Τσίπρες και λοιπούς νενέκους.