ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

16/11/2018

Εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου

Κείμενο σε pdf

Η κυβέρνηση σε κατάσταση αμηχανίας και απόγνωσης, παρά τις συνεχείς «ανοησίες» Μητσοτάκη (η γελοιότητα της ... σύζευξης Μητσοτάκη-Τατσόπουλου !!) και λοιπών, αντιδρά σπασμωδικά τόσο, ώστε σε κάθε προεκλογική επίθεσή της να γυρίζει αμέσως σε μπούμερανγκ.

Αντιμετωπίζει τις συνέπειες της προδοτικής «συμφωνίας» (made in Soros) των Πρεσπών, που ήδη την παραβαίνει ο Ζάεφ (!), και ξαφνικά επισυμβαίνει η θυσία του ήρωα Κατσίφα στην εγκαταλειμμένη από τις ελληνόφωνες ηγεσίες της Ελλάδας Βόρεια Ηπειρο και όλοι οι συριζαίοι αισθάνονται όπως μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια. Ετσι βιαστικά και απροετοίμαστα καταφεύγουν στον αποπροσανατολισμό (νομίζουν...) με τη σχεδόν γελοία «συμφωνία» Τσίπρα-Ιερώνυμου, με αποτέλεσμα τη γενική κατακραυγή και το νέο μπούμερανγκ.

Επιχειρεί να το ξεπεράσει με την «Αναθεώρηση του Συντάγματος», που εξελίσσεται ήδη σε φιάσκο, και με τον πόλεμο(!) κατά της διαφθοράς και μάλιστα κατά του, όντως πάνδημα μισητού Σημίτη, υπό τα μειδιάματα όλων και ιδιαίτερα των Γερμανών.

Και τώρα που έφθασε η επέτειος του Πολυτεχνείου και η αμηχανία των συριζαίων θα θεριεύει μπροστά στην πορεία τους κατά των... Αμερικανών(!), τι θα μηχανευτούν; Ελπίζουμε, τουλάχιστο, να μη φθάσουν στα άκρα.

Το τέλος της δοτής «βασιλείας» είναι πάντοτε πικρό. Ας μην επιχειρηθεί να είναι και αιματηρό... Αλλωστε, κανείς δε θα φοβηθεί !


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)