ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

19/11/2019

Η φετινή πορεία του Πολυτεχνείου

Κείμενο σε pdf

         Η φετινή πορεία του Πολυτεχνείου, η πιο μεγάλη των τελευταίων ετών.  με τη συμμετοχή κυρίως νεολαίας, ιδιαίτερα της φοιτητικής, θα ήταν ορόσημο για πολιτικές εξελίξεις σε μια εποχή που τα εθνικά μας θέματα (απειλή της Τουρκίας, μεταναστευτικό, Κυπριακό κ.λπ.), στα πλαίσια του ανήκομεν στην Ε.Ε. στις ΗΠΑ και γενικώς εις τη Δύση, έχουν διογκωθεί και επιδεινωθεί με ευθύνη των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

          Ομως, δυστυχώς όπως φαίνεται, η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας δεν οφείλεται στην ανησυχία της για τα εθνικά θέματα και για τη βούληση της για διεύρυνση και εμβάνθυση της δημοκρατίας, αλλά ως αποτέλεσμα συσπείρωσης κατά των αστυνομικών βιαιοτήτων στα πλαίσια της αντιμετώπισης των «γνωστών-αγνώστων»(εκλεκτών του Σόρος και λοιπών «υπηρεσιών», διαχειριστών λαθρομεταναστών με το αζημίωτο) στα Εξάρχεια,  στην ΑΣΟΕΕ και αλλού, που για πρώτη φορά μια κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να αντιμετωπίσει.

          Εκμεταλλευόμενος το κλίμα αυτό βρήκε ο ανερμάτιστος Τσίπρας, το αμερικανάκι,  για να μετάσχει για τις κάμερες στην πορεία για λίγα μέτρα μόνο, ώστε να μη «δυσαρεστήσει» το φίλο του κ. Πάιατ φωνάζοντας «φονιάδες των λαών...». Ενώ οι συριζαίοι  διερωτώνται  πιο αδίκημα διαπράττουν όποιοι  κουβαλούν μολότοφ! Μωραίνει Κύριος...

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρώντας να μειώσει και να αποπροσανατολίσει από  το μείζον εθνικό πρόβλημα της αθρόας εισβολής επήλυδων. που προκαλεί ήδη σοβαρές αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες, υπόσχεται  μειώσεις φόρων, παροχές, αύξηση συντάξεων καθώς και τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια κ.λπ.  Ο Μητσοτάκης μας προετοιμάζει «Η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα σε δύο χρόνια από σήμερα» και «...βλέπω την κοινωνία μας να μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυπολιτισμική».

          Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα του Μητσοτάκη  και του Τσίπρα θα έχει Ελληνες;


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)