ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

29/6/2015

Η πραγματική σημασία του δημοψηφίσματος και οι αντιδράσεις για να μην εκφρασθεί

Κείμενο σε pdf

Ολοι αντιλαμβάνονται ότι το προτεινόμενο δημοψήφισμα, αν γίνει, θα υπερβεί ουσιαστικά το τυπικό ερώτημα των εμπνευστών του, εγχώριων  ή και άλλων και ανεξάρτητα από τις μη προφανείς προθέσεις τους. Εκ των πραγμάτων συνειδητά ή ασυνείδητα στην ελληνική κοινωνία θα μετασχηματισθεί ως ερώτημα για την παραμονή μας στην Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ της ή όχι. Κάτι που εκφράζει και το ΑΣΚΕ.

 «Το δημοψήφισμα είναι επιλογή ανάμεσα σε ευρώ ή πιθανή εξόδο» μας διαμηνύει και ο «καλός» Ολάντ.

Δε  θέλουν, όμως, τα ξένα όρνεα και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους με τα ΜΜΕ τους να ψηφίσει ο ελληνικός λαός ΟΧΙ, δηλ. για την οιονεί, έστω, απελευθέρωσή του από την ξένη κατοχή,  και όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τους όπλα, ιδίως τα...«ασύμμετρα», αν αποτύχουν να ακύρωσουν το δημοψήφισμα. Με καλλιέργεια φοβιών για καταστροφή, επιχείρηση διχασμού με εικόνες 2008 για να εκβιάσουν την υπερψήφιση του ναι.

Αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιηθεί απο τον ελληνικό λαό για να αποτρέψει την εφαρμογή  των σχεδίων τους, ανεξάρτητα από τις όποιες ευθύνες της κυβέρνησης , για την πλήρη ανευθυνότητα στο χειρισμό του δημοψηφίσματος και την γενικότερη μέχρι τώρα πολιτική της.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)