ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

8/9/2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ Το ΑΣΚΕ δεν μπόρεσε να πάρει μέρος. Δε θα απέχει όμως

Κείμενο σε pdf

Βρισκόμαστε μπροστά σε εκλογές καθ’ υπόδειξη, για το αποτέλεσμα των οποίων δεν έχουν αποφασίσει ακόμη (!) τα αφεντικά, ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ και λοιποί, γι’ αυτό και τα εδώ όργανά τους λένε αλλ’ αντ’ άλλων αναμένοντας την όποια «συμφωνία» τους. Αλλωστε, και το γερμανογαλλικό και το αμερικάνικο μπλοκ έχουν ψηφίσει το νέο μνημόνιο καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας, που ήδη σφαδάζει, αλλά οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται επιπλέον για την ολοσχερή υποχώρησή μας σε όλα τα εθνικά μας ζητήματα... «Εχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε ;» μας υπενθυμίζει ο εκλεκτός τους.

Το ΑΣΚΕ δε μετέχει, για οικονομικούς λόγους φυσικά, στις εκλογές αυτές και δε θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει την πρότασή του για την ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ, την οποία ακόμη και όσοι θα μπορούσαν να ανήκουν στο τρίτο μπλοκ, το ελληνικό, δε θέλουν ή διστάζουν να την προβάλλουν. Ομως ούτε η αποχή ούτε το λευκό ή το άκυρο γίνεται από μας αποδεκτό και έτσι και εμείς και οι φίλοι μας θα ψηφίσουμε αυτούς που πλησιάζουν, έστω, στις προτάσεις μας.

Δεν ψηφίζουμε, φυσικά, κανένα από τους παλιούς και νέους (ακόμη χειρότερους) μνημονιακούς, που με αντάλλαγμα (δοτή) εξουσία και χρήμα υπηρετούν με συνέπεια τη γαλλογερμανική και αμερικάνικη κατοχή (ή επιτροπεία!) της χώρας μας, υπεραμυνόμενοι του «ΕΥΡΩ πάση θυσία», δική μας, φυσικά, των πολλών. Και αυτοί είναι Ν.Δ.,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ (των κόκκινων γραμμών!), Ποτάμι, το νέο φρούτο του Λεβέντη, ΚΚΕ(του ΕΥΡΩ!), Χρυσή Αυγή(της αυτάρκειας μέσα στο ΕΥΡΩ)   και τα παρακολουθήματά τους.

Μένουν μόνο όσοι εκφράστηκαν στο περήφανο ΟΧΙ του 62%, στο ΟΧΙ στις συμφωνίες της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ, δηλ. τα Μ.Λ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κυρίως  η ΛΑΕ του Λαφαζάνη, παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις μας για πολλές από τις πλευρές τους.

Οι εκλογές  θα περάσουν..!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)