ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

19/11/2015

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κείμενο σε pdf

Ελεος για τις εκατόμβες στη Γαλλία, στο Σινά (διπλάσια σχεδόν τα αθώα θύματα), στο Λίβανο και όπου αλλού, χθες, τώρα και αύριο.

Αποτροπιασμός για τους φανατικούς (όχι πάντα αδικαιολόγητα...) θύτες, αγανάκτηση (και μεγάλος σκεπτικισμός...) για αυτούς που τους οργάνωσαν, τους όπλισαν και τους εξαπόλυσαν (και τώρα, τάχα, τους «πολεμούν») κατά πάντων των δυτικών λαών (και όχι, βέβαια των ηγεσιών τους).

Η οργή, όμως μεγαλύτερη για τα όργανά τους στην πατρίδα μας (λέξη και έννοια μισητές γι’ αυτά), συνεχιστές του έργου του Γιώργου, θανάσιμου για την Ελλάδα και τους Ελληνες, έτσι ώστε οι θιγόμενοι Ευρωπαίοι να ξεσπούν την οργή τους εναντίον μας, με τα τρομερά αποτελέσματα σε βάρος μας, που ούτως ή άλλως τα επεδίωκαν με το στραγγαλιστικό εναγκαλισμό από το 1980 και μετά.

Πότε, επιτέλους, οι διάφορες ελίτ, και ελιτάκια της χώρας μας θα συνειδητοποιήσουν ότι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν (και επεδίωξαν), τους προδότες όμως (κουίσλινγκς) ουδείς; Και ακόμη ότι ολοένα και περισσότεροι άρχισαν να κατανοούν τι ακριβώς (ή, έστω, περίπου) συμβαίνει με τις ποικίλες «ηγεσίες μας»...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)