ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Ο «παιδαγωγός» Γεραπετρίτης και ο «ανεπίδεκτος μαθήσεως» ελληνικός λαός…

Είναι από την κλασσική αρχαιότητα εμπεδωμένη η αντίληψη ότι η πολιτική έχει διαπαιδαγωγικό χαρακτήρα. Και αυτό επιβεβαιώνεται διαχρονικά. Ο υπ. Εξ Γεραπετρίτης απονέμοντας τα διαπιστευτήριά του στον Ερντογάν, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο προεδρικό μέγαρο, υποκλινόμενος, λειτούργησε, άθελα ή ηθελημένα, πολύ «παιδευτικά»(!) για τον ελληνικό λαό:

«Ετσι» θα έπρεπε να αντιμετωπίζει ο Ελληνας τον Τούρκο, σαν επικυρίαρχο μπροστά στον οποίο υποκλίνεται... Η φτηνή δικαιολογία ότι υποκλίθηκε μπροστά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι μπροστά στον Ερντογάν δεν επιβεβαιώνεται από το βίντεο στο προεδρικό και εξάλλου στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει η Πρόεδρος. Και επίσης, πότε υπουργός υποκλίθηκε σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Η απάντηση είναι ποτέ. 

Ο Γεραπετρίτης ξεκίνησε την καριέρα του στην εξωτερική πολιτική της χώρας ως υπουργός Επικρατείας λέγοντας ότι «η κόκκινη γραμμή μας είναι τα 6 μίλια». Το εξαργύρωσε αναβαθμιζόμενος σε υπουργό εξωτερικών και τώρα υποκλίνεται μπροστά στον επικυρίαρχο, για να μας προετοιμάσει για τα επόμενα βήματα. Να τον ενημερώσουμε ότι ο ελληνικός λαός έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ανεπίδεκτος μαθήσεως σε τέτοιες διαπαιδαγωγήσεις σε όλη του την ιστορική πορεία…


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)