ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26/5/2014 ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΕ

«Δε μπορώ να συνεχίσω. Συνεχίζω»

Σάμιουελ Μπέκετ

 

 Δε θα αναφερθούμε, σήμερα, στα όντως ενδιαφέροντα αποτελέσματα, των γενικών εκλογών. Το πολύ μικρό, όμως, ποσοστό του ΑΣΚΕ απαιτεί πολλή σκέψη και ανασύνταξη.

Δεν αποτελεί επαρκή εξήγηση η, για οικονομικούς λόγους, απουσία μας από τις εκλογικές διαδικασίες μετά το 2009 και η συνακόλουθη εικόνα ότι πάψαμε να υπάρχουμε , καθώς και η σχεδόν αγνόησή μας από κανάλια και έντυπα, μια που οργώσαμε όλη τη χώρα (εκτός των νησιών) με συναντήσεις και προκηρύξεις γενικής, σχεδόν, αποδοχής και επαίνων για την πορεία και στάση μας.

            Ούτε η διασπορά των ψήφων σε πολύ περισσότερα κόμματα από ποτέ που εξέφραζαν κάποιες από τις ιδέες και προτάσεις μας, μια που κανένα δεν εξέφραζε το σύνολο των κοινωνικών και εθνικών αγωνιών μας.

            Δυστυχώς δε μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την παντοδύναμη και έξυπνη προπαγάνδα υπέρ της Ε.Ε.  και του ευρώ της και του «φόβου» μπροστά στην Απελευθέρωση μας απ’ αυτούς.

            Εννοείται ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται, με την ελπίδα ότι δε θα έχουν απογοητευθεί όσοι καινούργιοι μας γνώρισαν και θα συνδράμουν στην προσπάθειά μας, ιδιαίτερα οι νέοι, μια που οι κίνδυνοι διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας, οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά, συνεχώς μεγαλώνουν και απειλούν την ίδια την επιβίωσή μας, ιδιαίτερα τώρα που η κατοχή έγινε απροκάλυπτη, κάτι για το οποίο όλοι σιωπούν.

            Αυτό σημαίνει, άλλωστε, και το όνομα του Αγωνιστικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδας, του Α.Σ.Κ.Ε. !


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)