ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΟΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ!

Εχει γίνει, πλέον φάμπρικα η νομική κατοχύρωση ασυλίας από ποινικές ευθύνες σε πρόσωπα που κατέχουν κρίσιμες  θέσεις και που οι αποφάσεις τους επιβαρύνουν παντοιοτρόπως τον Ελληνικό λαό και την κοινωνία μας.

Δεν αναφερόμαστε στην ασυλία βουλευτών και υπουργών. Αν και η ασυλία αυτή θα έπρεπε να είχε ήδη αρθεί και συνταγματικά. Ασυλία είχε  νομοθετηθεί με  τον Αστικό Κώδικα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για στελέχη τραπεζών και δημόσιους λειτουργούς,  που θα προχωρήσουν σε αναδιαρθρώσεις δανείων και διαγραφές οφειλών. Η ΝΔ συμπλήρωσε την ασυλία τους με νέα αναμόρφωση του Α.Κ.  Ο κ. Φλωρίδης δεν το ήξερε ;

Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεσμοθέτησε ασυλία για τα μέλη του Δ.Σ. του διαβόητου Υπερταμείου ως προς τις αποφάσεις τους.

Δεν έφθαναν μόνο αυτά τα ακαταδίωκτα. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. θέσπισε το ακαταδίωκτο των μελών της εθνικής επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού (λοιμοξιωλόγοι), της επιτροπής αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων Δημόσιας Υγείας  και της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών. Επίσης  για το έγκλημα των Τεμπών η κυβέρνηση έδωσε ασυλία στα μέλη της τριμελούς επιτροπής, που διόρισε η ίδια για τη διερεύνηση, υποτίθεται, των αιτίων.  Πολλοί οι ακαταδίωκτοι. Αλοίμονο στους καταδιωκόμενους,  που η μόνη τους ασυλία αφορά μόνο την ψήφο τους.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)