ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

6/9/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΚΕ

   Το ΑΣΚΕ για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το 1984 αφαίρεσαν, για την ώρα τουλάχιστον, τη δυνατότητα, τηλεοπτικής, έστω και ολιγόλεπτης παρουσίας.
  Η αντίστοιχη απόπειρα, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τον Ιούνιο του 1989, δεν καρποφόρησε, μετά την τετραήμερη απεργία πείνας τεσσάρων στελεχών μας...
   Η πρόφαση για τον αποκλεισμό μας, ότι (για οικονομικούς λόγους και λόγω των αιφνίδιων εκλογών) δεν έχουμε συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, δεν ευσταθεί φυσικά, πρώτον γιατί πρώτη φορά προβάλλεται και δεύτερον, κυρίως, διότι το όριο καθορίστηκε, αφού σιγουρεύτηκαν ότι μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών δεν ήταν δυνατόν να καλυφθεί.
   Επειδή, όμως, πιθανόν και εις πείσμα του "υπηρεσιακού" υπουργού, που εδήλωνε ότι θα παράσχει μεγαλύτερο τηλεοπτικό χρόνο στα μικρότερα κόμματα, πολλοί θα ήθελαν να μας ακούσουν ή έστω να διαβάσουν τις θέσεις μας, γνωστοποιούμε ότι η ιστοσελίδα μας είναι www.aske.gr, το τηλέφωνο επικοινωνίας μας 210-3822315 και οι περιφέρειες στις οποίες παίρνουμε μέρος είναι όπως φαίνεται στη μεθεπόμενη ανακοίνωση (μετά την ανακοίνωση για τις πυρκαγιές).

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)