ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

3/11/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  Η λαϊκή οργή, που εκφράστηκε με τον πιο σαφή τρόπο στην επέτειο του άλλου μεγάλου ΟΧΙ, οδηγεί την κατοχική κυβέρνηση στη διάλυση και την κατάρρευση. Το πρόβλημα της Ελλάδας, όμως, δεν είναι μόνο μια κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το πλέγμα της εξάρτησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους λεόντειους οργανισμούς. Αυτό το πλέγμα μας οδηγεί στην καταστροφή.
   Ο ελληνικός λαός καλείται και από την ιστορία του σ’ ένα νέο απελευθερωτικό ΟΧΙ προς τους νεοναζί της Ευρώπης, τους οποίους έχει αποθρασύνει η υποτέλεια του πολιτικού μας συστήματος, των ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένων. Όλοι αυτοί οι υποτελείς έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων πολιτών, ώστε να μην αμφισβητηθεί η παραμονή μας στο ευρώ και να συνεχίσουν να μεταφέρουν τον πλούτο του ελληνικού λαού στο εξωτερικό, στις προσωπικές τους καταθέσεις και στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών των προστατών τους.
  Οι νεοναζί, δια των εκπροσώπων τους, Μέρκελ και Σαρκοζί, ισχυρίζονται ότι μας δίνουν χρήματα, ενώ ολόκληρα τα δάνειά τους επιστρέφουν στους τοκογλύφους τραπεζίτες τους. Επιπλέον, παραβλέπουν ότι μας έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία επειδή κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή, για να πωλούν τα δικά τους προϊόντα. Ειδικά η κ. Μέρκελ παραβλέπει ότι μας οφείλει πάνω από 500 δισ. ευρώ από τα κατοχικά δάνεια και τις πολεμικές επανορθώσεις.
  Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους ν’ αποκτήσει μια κυβέρνηση που θα τους τα θυμίζει όλ’ αυτά.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)