ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

2/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

   Ο Μολώχ του μνημονίου φαίνεται ότι ετοιμάζεται να καταβροχθίσει άλλη μια κυβέρνησή του, οι ξένοι προστάτες δυσκολεύονται να ελέγξουν τις πολιτικές εξελίξεις, γι’ αυτό αναβαθμίζουν περαιτέρω τον πολιτικό ρόλο των κύκλων της ανωμαλίας. Μετά το μαχαιροβγάλτη της γειτονιάς στο Κερατσίνι έδρασαν οι επαγγελματίες δολοφόνοι στο Ν. Ηράκλειο. Την ίδια μέρα που, λίγες ώρες νωρίτερα, δημιουργήθηκε τεράστιο πολιτικό θέμα με τις αποκαλύψεις σχετικά με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις υπουργών και την απόπειρα δολοφονίας τ. πρωθυπουργού.
   Ο πόλεμος μεταξύ των ξένων δυναστών μαίνεται, στην προσπάθειά τους ν’ αρπάξει ο καθένας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο από τον πλούτο του ελληνικού λαού, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να συμφωνούν και να συνεργάζονται για να διαιωνίζεται το καθεστώς κατοχής στην πατρίδα μας. Στόχοι τους είναι να λειτουργούν οι πολίτες και οι βουλευτές σε συνθήκες τρομοκρατίας, ώστε να αποδέχονται παθητικά τις εντολές της τρόικας, που διαβιβάζονται μέσω των πειθήνιων κυβερνήσεων, και να δημιουργήσουν κατάλληλο κλίμα, που να δικαιολογεί περιορισμούς στα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Με παρούσα και ισχυρή πολιτική δύναμη τη «Χρυσή Αυγή», με παρόν και το αντίπαλο δέος των λεγόμενων «αντιεξουσιαστών», δια πάσαν χρήσιν.
   Ο ελληνικός λαός, όμως, έχει αποδείξει ότι, τελικά, θα αψηφήσει εκβιασμούς και απειλές και θα αντιδράσει στα σχέδια των δυναστών.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)