ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Επιδιώκουν επανεκλογή τους κ. Κατερίνα και κ. Σχοινάς!!

Εν μέσω της θορυβώδους ευρωπροεκλογικής περιόδου άλλοι φροντίζουν να εξασφαλίσουν προσωπικά την συνέχιση κάρπωσης θέσεων που απροσδόκητα και προς γενικήν έκπληξιν και δυσφορίαν τους προσέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Μεταξύ αυτών προτεύουσα θέση διεκδικούν η κ. Κατερίνα, προσωρινή (ελπίζουμε) ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, πρώην πρόεδρος του ΣτΕ (όπου την οδήγησαν Βενιζέλος, Σημίτης, Τσίπρας και Κυρ. Μητσοτάκης), και ο κ. Σχοινάς, πρώην εκπρόσωπος τύπου της «κυβέρνησης» της Ε.Ε., δηλ. της κας Μέρκελ, και, δυστυχώς, τώρα ο Ελληνας (!) επίτροπος στην ευρωπαϊκή κυβέρνηση.
Η κ. Κατερίνα (όπως απαίτησε να αποκαλείται αντί του επίσημου Αικατερίνη) αναπτύσσει έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα, ώστε να πειστεί ο Κυρ. Μητσοτάκης να την «ξαναδιορίσει» στη θέση που κατέχει και που λήγει τον προσεχή χειμώνα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έσπευσε να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς των ΛΟΑΤΚΙ (παντός υποείδους), μια που γνωρίζει με πόση ζέση τους προωθεί παγκοσμίως, ίσως για οικολογικούς λόγους, γιατί κατά την γνώμη αυξήθηκε επικίνδυνα ο παγκόσμιος πληθυσμός...!
Ομως οι αντιδράσεις, καλυμμένες ή ανοικτές, είναι πολύ έντονες, ιδίως μέσα στη Ν.Δ. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι και ο Α. Σαμαράς διεκδικεί τη θέση και, κυρίως ο Κ. Καραμανλής, με μεγαλύτερες πιθανότητες, γιατί η παλιά σκέψη για τη «Νέα Ελλάδα» μάλλον έχει εγκαταλειφθεί. Πάντως, αν ο Κυρ. Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός τον ερχόμενο χειμώνα (εφ’όσον ματαιωθεί η απόπειρα υψηλής θέσης στην Ε.Ε....) θα υπάρξει μέγα πρόβλημα στη Ν.Δ., έως και διάσπαση... Ολοι το γνωρίζουν και ετοιμάζονται...
Οσο για τον απολύτως ακατάλληλο, για να μην πούμε καταστροφικό για την Ελλάδα, κ. Σχοινά θεωρούμε ότι ο επαναδιορισμός του ως επιτρόπου πρέπει να αποκλεισθεί. Θα ήταν πρόκληση τεράστια. Αλλωστε, για τη θέση αυτή προορίζεται αυτός ο τύπος, που δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, όπου μας γελοιοποιεί όπου εμφανισθεί...
Αν, μάλιστα, το όνειρο του Κυρ. Μητσοτάκη πραγματοποιηθεί και εγκατασταθεί στις Βρυξέλες, και, ακόμη πιο μάλιστα, προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο ...κ Χατζηδάκης(!), όπως o ίδιος διαδίδει, η τωρινή Ν.Δ. θα δοκιμάσει την τύχη του νέου ΣΥΡΙΖΑ...!



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)