ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Οι αδηφάγες τράπεζες κύριος πυλώνας της τερατώδους επιχείρησης της Παγκοσμιοποίησης

Ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα της «Δύσης» δρα ανεξέλεγκτα από κυβερνήσεις, κυρίως από αυτές που υπηρετούν πιστά τους ξένους πάτρωνές τους και πάντοτε σε βάρος των πολιτών, υλοποιώντας τον τερατώδη στόχο «να μην έχουμε τίποτα και έτσι να είμαστε ευτυχείς», όπως μας «διδάσκει» ο ηγέτης των «Μεγάλων Αδερφών» κ. Σβαμπ του φόρουμ του Νταβός!

Ετσι και οι «Ελληνικές» Κυβερνήσεις, βασιλικότερες των βασιλέων συνήθως, απαιτούν τα πάντα να ρυθμίζονται κατά τις απαιτήσεις των τραπεζών, ακόμη και να μην πληρώνουν φόρους, με τα γνωστά σε όλους φρικιαστικά αποτελέσματα, όντας «με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» την Ε.Ε., τρομάρα τους(!!) απαγορεύοντας ουσιαστικά την κατοχή φυσικού χρήματος, πληρώνοντας και από πάνω για τις τραπεζικές «εξυπηρετήσεις».

Η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα, όμως, η Νορβηγία (ετοιμάζεται και η Σουηδία) θεσπίζει μέτρα για τη διασφάλιση του δικαιώματος των καταναλωτών να πληρώνουν με φυσικό χρήμα, χαρτονομίσματα και κέρματα οπουδήποτε πωλούνται αγαθά και υπηρεσίες, ώστε να είναι ασφαλείς και έτοιμοι και για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, Εννοείται ότι η Νορβηγία αρνείται σταθερά να ενταχθεί στην Ε.Ε….

Μήπως η μεγαλειότης του δικαιωματισμού η ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου μπορεί να κάνει κάτι επ’αυτού;               Χα!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)