ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΟΜΗ;

Διανύουμε προεκλογική περίοδο αλλά λίγο μας θυμίζει ότι αφορά Ευρωεκλογές με υπαιτιότητα όλων των κοινοβουλευτικών και όσων άλλων κομμάτων προβάλλονται. Οι προτάσεις τους αναλώνονται ως επί το πλείστον σε αοριστίες για καταπολέμηση της ακρίβειας, μείωση της ανεργίας και τάζουν αυξήσεις εισοδήματος μέσω μεγαλύτερων μισθών και επιδομάτων. Μιλάνε για ανάπτυξη και πιο ισχυρή Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε. και την ίδια στιγμή που εντός και εκτός Βουλής παραδέχονται ότι η χώρα μας είναι μέλος-ουραγός, λόγω φτώχειας των πολιτών της, η παραγωγή της ρυθμίζεται και περιορίζεται από τις κοινοτικές πολιτικές, ενώ οι εμπορικές συμφωνίες της Γερμανίας με τρίτες χώρες εκτός ΕΕ μειώνουν και απαξιώνουν την τιμή ακόμα και των ποιοτικότερων φρούτων και λαχανικών μας!

Και αφού αποδέχονται όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ακόμα δεινά, μας προτείνουν ως την μόνη επιλογή την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ενωση χρησιμοποιώντας ως πρόσθετο επιχείρημα την ασφάλεια των συνόρων μας. Φαιδρό βέβαια επιχείρημα καθώς σε καμία απολύτως περίπτωση από το 1980 μέχρι σήμερα η ΕΟΚ-Ε.Ε. δεν μας έχει υποστηρίξει σε κάποιο εθνικό μας θέμα είτε αφορά την εθνική μας κυριαρχία είτε προσβολή του πολιτισμού μας και διώξεις ομοεθνών μας σε γειτονικές μας χώρες.

Στο μέγιστο πρόβλημα της συνεχούς και αθρόας λαθρομετανάστευσης προς την χώρα μας η πολιτική της Ε.Ε. είναι σαφής ως προς την παραμονή και μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Πρόσφατες τηλεοπτικές διαφημίσεις της Ε.Ε. μας θέτουν εμμέσως πλήν σαφώς το δίλημμα Ευρωπαϊκή Eνωση ή... δικτατορία!!!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην ψηφίσει κάποιος υπέρ της Ε.Ε. στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, να ψηφίσει δηλαδή κάποιο κόμμα το οποίο αναφέρει αποχώρηση από Ε.Ε., και μόνο ένας να ψηφίσει υπέρ της Ε.Ε., ο Κυρ. Μητσοτάκης!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)