ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Τώρα και εγχώρια κέντρα υπερκυβερνήσεων…

Μέχρι και πρόσφατα, μεταπολεμικά και μετακατοχικά, τις κυβερνήσεις (και τη μοίρα της χώρας μας) τις όριζαν και τις στήριζαν εξωτερικές δυνάμεις και συστημικά κέντρα. Τώρα, για διευκόλυνσή τους(!) ιδρύονται και υποκαταστήματα των υπερεθνικών «λεσχών» και «φόρουμ», που ξεδιαλέγουν όσους θα είναι οι «ευήκοοι των ξένων» (όπως τους αποκάλεσε ο μέγας -δολοφονηθείς βεβαίως- Καποδίστριας), ώστε να μην επανδρώσουν (τώρα θα μπορούσαμε να πούμε επαναγυναικώσουν, δες Ντόρα, Κατερίνα, Διαμαντοπούλου και σία) όλες τις κύριες θέσεις της δημόσιας (και ιδιωτικής!) της υποδούλωσης των Ελλήνων «πολιτών».

Υποκαταστήματα του Forum του Νταβός (κέντρο της Παγκοσμιοποίησης σήμερα) το φόρουμ των Δελφών και, το υποκατάστημα της πανίσχυρης «λέσχης Μπίλντεμπεργκ» το νεότευκτο ευαγές(…) ίδρυμα(;) της Κηφισιάς, (όπου να’ναι αναμένεται και κάτι ανάλογο των Νοτίων Προαστίων!), όπου, φανταζόμαστε, μετέχουν και επίλεκτα μέλη του εθνομηδενιστικού και, φυσικά, ανθελληνικού ΕΛΙΑΜΕΠ!

Εδώ καλούνται όσοι επιζητούν επίλεκτες πολιτικές (και όχι μόνο) θέσεις (μέχρι πρόσφατα αυτοί συνωθούνταν σε πρεσβείες σημαντικών κρατών). Εδώ άμα τη αφίξει του στην Ελλάδα προσήλθε π.χ. ο ΛΟΑΤΚΙ κ. Κασσελλάκης και ζήτησε να εξωστεί της πολιτικής ο κ. Ανδρουλάκης, που δεν συνεργάζεται για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, και εντελώς, πρόσφατα, ο κ. Αλ. Τσίπρας!

Δεν γνωρίζουμε τα ονόματα αυτών που απαρτίζουν αυτήν την «λέσχη», όμως ελπίζουμε στις διαμάχες που επίκεινται(!) μετά τις εκλογές, που αναπόφευκτα θα προκαλέσουν αποκαλύψεις, ώστε, τουλάχιστον, να τους κράξουμε και να τους εγκαλέσουμε για συνωμοσία κατά της Δημοκρατίας! Ομως ποιος θα τους δικάσει; Και, κυρίως, ποιας Δημοκρατίας;


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)