ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Το καθήκον των ευρωεκλογών

Το μείζον θέμα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι τα ελληνοτουρκικά, διότι κρύβουν κινδύνους άδηλους και πολύ μεγαλύτερους από οποιαδήποτε οικονομική χρεωκοπία. Οι πρωτοβουλίες Μητσοτάκη, μη έχουσες καμμιά νομιμοποίηση, ούτε λαϊκή μα ούτε καν και κομματική, για «ομαλοποίηση» των σχέσεων είναι επισπεύδουσες. Και όπως ομολογούν ο ΥΠΕΞ Γεραπετρίτης και διάφοροι δημοσιολογούντες κοντά στο Μαξίμου, ο ορίζοντας είναι η κατάληξη για «συμφωνία επίλυσης διμερών διαφορών» ή «συνυποσχετικό για τη Χάγη» στη σύνοδο του ΝΑΤΟ μετά τις ευρωεκλογές. Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ επικίνδυνη και η ομάδα Μητσοτάκη έχει χαράξει έναν οδικό χάρτη, ώστε να εφαρμόσει αυτή την πολιτική, αφού θα έχει ξεπεράσει τις ευρωεκλογές αβρόχοις ποσί. Δηλαδή πάλι χωρίς καμμία νομιμοποίηση!

Ταυτόχρονα, τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά όλη την επιθετική πολιτική των γειτόνων μας, ασθενών – Σκόπια, Αλβανία – και «ισχυρών» - Τουρκία – δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει απεκδυθεί της υπεράσπισης κάθε ίχνους εθνικής αξιοπρέπειας.

Την ίδια ώρα, οι συμπεριφορές μελών της κυβέρνησης παραπέμπουν πια ανοικτά σε δράση παραπολιτικής ομάδας:

Η διαχείριση που έγινε όλο το τελευταίο διάστημα για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών συνιστά μεγαλύτερο έγκλημα από το ίδιο το δυστύχημα και εξασφαλίζει με βεβαιότητα ότι παρόμοιο έγκλημα θα επαναληφθεί.

Τα προσωπικά δεδομένα εκλογέων εξωτερικού έχουν γίνει άθυρμα στα χέρια πολιτικών παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος, ενώ περίεργες διαρρήξεις δηλώνονται αρχικά για να διαψευσθούν μετά σε γραφεία του ΥΠΕΣ όπου υπάρχουν οι εν λόγω φάκελοι.

Είναι φανερό ότι το 41% έχει «πέσει λίγο βαρύ» στα στελέχη της ομάδας Μητσοτάκη, για να μπορέσουν να το διαχειριστούν, χωρίς να αποκαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο που τόσο επιμελώς έκρυβαν την πρώτη τετραετία.

Είναι προφανές ότι, αν αυτό το ποσοστό δε μειωθεί εμφατικά στις ευρωεκλογές, πολλά δεινά ακολουθούν και πολύ σύντομα...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)